Preskocit navigáciu

Strelecká súťaž o Putovný pohár veliteľa 2.mb


Strelecká súťaž o Putovný pohár veliteľa 2.mb Dňa 11. septembra 2009 sa v priestoroch posádkového cvičiska strelieb Ruská Nová Ves uskutočnil „2. ročník streleckej súťaže o Putovný pohár veliteľa 2.mechanizovanej brigády“. Streleckej súťaže sa zúčastnili významní predstavitelia, štátnej správy, samosprávy, mimovládnych a stavovských organizácií, medzi ktorými bol aj primátor mesta Prešov, JUDr. Pavel HAGYARI, prednosta obvodného úradu MUDr. Igor SMOLKO, viceprezident asociácie UN Veteran Slovakia Dušan Ščevík, predseda zväzu vojakov SR klubu Prešov Ing. Marián PALAI, predseda klubu vojenských výsadkárov Prešov podplukovník vo výslužbe Michal Milas.
V súťaži družstiev zabojovali o putovný pohár trojčlenné družstvá priamo podriadených útvarov a jednotiek 2.mechanizovanej brigády a v súťaži jednotlivcov to boli pozvaní hostia a novinári z prešovského regiónu.
Putovný pohár veliteľa 2.mb si tohto roku do posádky odniesli príslušníci 22. mechanizovaného práporu Michalovce, na druhom mieste sa v súťaži družstiev umiestnili príslušníci roty ISTAR / 2.mb Michalovce a na treťom mieste príslušníci prieskumnej roty / 2.mb Prešov.
V streleckej súťaži jednotlivcov z pištole sa na 1. mieste umiestnil podpráporčík vo výslužbe Radoslav Jurovčák (Zväz vojakov SR), na 2. mieste nadporučík vo výslužbe Tibor Slíž (Klub vojenských výsadkárov) a na 3. mieste kapitán Slavomír Semeši (Regrutačné stredisko Prešov).
V streľbe so samopalu bola najúspešnejšia Denisa Považanová (Slovenský syndikát novinárov), 2. miesto obsadil Martin Puškáš (Vojenský opravárenský podnik Moldava nad Bodvou) a na 3. mieste uzatvoril listinu víťazov rtm. Štefan Ševčík (VÚ 1046 Zemianske Kostoľany).

s09s09s09s09s09s09s09s09

Autor: npor. Dobrovič , Foto: rtn. Mockovčiak - Dátum: 11.09.2009
Čítanosť: 20026
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share