Preskocit navigáciu

Prvé miesto v Majstrovstvách OS SR v stolnom tenise družstiev patrí druhej brigáde


Prvé miesto v Majstrovstvách OS SR v stolnom tenise družstiev patrí druhej brigáde

Dňa 6. marca sa v priestoroch Samohybného delostreleckého oddielu Michalovce už tradične uskutočnili Majstrovská 2. mechanizovanej brigády v stolnom tenise profesionálnych vojakov. Šiesti najlepší v dvoch trojčlenných mužstvách následne postúpili na Majstrovstvá Ozbrojených síl SR v stolnom tenise profesionálnych vojakov. Tie sa uskutočnili v termíne od 28. do 29. marca 2018 pod záštitou Generálneho štábu Ozbrojených síl SR v priestoroch stolnotenisovej haly ŠKST Ružomberok.

Majstrovstvá v stolnom tenise boli organizované v zmysle platných pravidiel stolného tenisu v kategórii profesionálny vojak a profesionálna vojačka v súťaži jednotlivca a v súťaži trojčlenných družstiev (muži) a dvojčlenných družstiev (ženy).

Z 12 trojčlenných družstiev prvé miesto obsadili príslušníci 2. mechanizovanej brigády v zložení: kapitán Ľuboš Kosár (Veliteľstvo 2. mechanizovanej brigády Prešov), vojak 2. stupňa Lukáš Torba (22. mechanizovaný prápor Michalovce), čatár Viliam Červenák (Samohybný delostrelecký oddiel Michalovce).

Víťazom za výborné umiestnenie v súťaži úprimne blahoželáme!


Prvé miesto v Majstrovstvách OS SR v stolnom tenise družstiev patrí druhej brigáde Prvé miesto v Majstrovstvách OS SR v stolnom tenise družstiev patrí druhej brigáde Prvé miesto v Majstrovstvách OS SR v stolnom tenise družstiev patrí druhej brigáde Prvé miesto v Majstrovstvách OS SR v stolnom tenise družstiev patrí druhej brigáde

Autor: npor. Mgr. Ing. Dominika VOJTAŠKOVÁ , Foto: súkromný archív - Dátum: 04.04.2018
Čítanosť: 3037
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share