Preskocit navigáciu

Deň otvorených dverí v Jaselských kasárňach


Deň otvorených dverí v Jaselských kasárňach  

Pri príležitosti Medzinárodného dňa detí sa dňa 21. júna 2018 o deviatej hodine otvorili brány Jaselských kasárni pre širokú verejnosť. Príslušníci Veliteľstva 1. mechanizovanej brigády a práporu logistiky Brigády bojového zabezpečenia privítali celkom 600 detí z materských, základných a stredných škôl zo širokého okolia mesta Topoľčany.

V spolupráci s Práporom logistiky Topoľčany, Vojenskou políciou Topoľčany, Okresných policajným zborom SR a Okresným hasičským a záchranným zborom SR Topoľčany boli pre návštevníkov pripravené statické ukážky výzbroje, výstroje a techniky OS SR, dynamické ukážky (boj zblízka, sebaobrana), branno-športové hry, ukážky činnosti vojenských zdravotníkov a chemikov.


Deň otvorených dverí v Jaselských kasárňachDeň otvorených dverí v Jaselských kasárňachDeň otvorených dverí v Jaselských kasárňachDeň otvorených dverí v Jaselských kasárňachDeň otvorených dverí v Jaselských kasárňachDeň otvorených dverí v Jaselských kasárňachDeň otvorených dverí v Jaselských kasárňachDeň otvorených dverí v Jaselských kasárňachDeň otvorených dverí v Jaselských kasárňachDeň otvorených dverí v Jaselských kasárňachDeň otvorených dverí v Jaselských kasárňachDeň otvorených dverí v Jaselských kasárňachDeň otvorených dverí v Jaselských kasárňachDeň otvorených dverí v Jaselských kasárňachDeň otvorených dverí v Jaselských kasárňachDeň otvorených dverí v Jaselských kasárňachDeň otvorených dverí v Jaselských kasárňachDeň otvorených dverí v Jaselských kasárňachDeň otvorených dverí v Jaselských kasárňachDeň otvorených dverí v Jaselských kasárňach

Autor: Ve1.mb , Foto: Ve1.mb - Dátum: 25.06.2018
Čítanosť: 2740
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share