Preskocit navigáciu

Najlepší vojak a poddôstojník pozemných síl


Najlepší vojak a poddôstojník pozemných síl

Najlepším vojakom hodnostnej kategórie mužstvo výcvikového roka 2009 v pozemných silách je desiatnik Michal MEJTSKÝ a najlepším poddôstojníkom výcvikového roka 2009 v pozemných silách (PS) je čatár Miroslav STANÍK. Rozhodla o tom 26. novembra 2009 na veliteľstve pozemných síl OS SR v Trenčíne, komisia veliteľa pozemných síl na výber najlepšieho vojaka výcvikového roka z hodnostného zboru mužstva a poddôstojníkov pozemných síl.
Ocenenie „Najlepší vojak mužstva výcvikového roka v Pozemných silách“ a „Najlepší poddôstojník výcvikového roka v Pozemných silách“ na základe presne stanovených kritérií nie je len formou zhodnotenia individuálneho prístupu jednotlivca za prínos k budovaniu profesionálnych síl, ale svojou povahou, aj pevnou súčasťou programov profesionálneho rozvoja mužstva a poddôstojníkov. Predmetné ocenenie napomáha stimulovať profesionálne konkurenčné prostredie v PS OS SR, tak ako ho definuje dlhodobý plán rozvoja OS SR. Individuálne ocenenie za príkladné plnenie služobných povinností zároveň posilní identifikáciu vojaka v ozbrojených silách, poskytne pozitívnu motiváciu a vzorový príklad pre služobne mladších vojakov.
Pri stretnutí s najlepšími vojakmi a poddôstojníkmi zväzkov a útvarov PS OS SR zástupca veliteľa PS OS SR brigádny generál Pavel MACKO zdôraznil nezastupiteľné miesto vojakov a poddôstojníkov pri dôslednom realizovaní naplánovaných úloh prítomnosti a blízkej budúcnosti, zároveň všetkým poďakoval za úsilie a prácu pri plnení cieľov pozemných síl OS SR.


Najlepší vojak a poddôstojník pozemných sílNajlepší vojak a poddôstojník pozemných sílNajlepší vojak a poddôstojník pozemných sílNajlepší vojak a poddôstojník pozemných síl

Autor: šbnrtm. Miloš Štefančík , Foto: Sekretariát veliteľa PS - Dátum: 27.11.2009
Čítanosť: 16566
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share