Preskocit navigáciu

V Nitre sa uskutočnilo pracovné rokovanie náčelníka GŠ OS SR


V Nitre sa uskutočnilo pracovné rokovanie náčelníka GŠ OS SR

       Vo štvrtok 3. decembra 2009 sa v priestoroch 12. mechanizovaného práporu v Nitre, uskutočnilo pracovné rokovanie náčelníka Generálneho štábu OS SR generála Ľubomíra BULÍKA s predstaviteľmi občianskych združení a mimovládnych organizácii. Za pozemné sily sa pracovného rokovania zúčastnil veliteľ 1. mechanizovanej brigády brigádny generál Ivan Hirka a veliteľ 12. mechanizovaného práporu podplukovník Ján Parimucha. 
       Na začiatku rokovania vystúpil generál Ľubomír BULÍK a privítal účastníkov pracovného rokovania s prezentáciou OS SR na tému „Optimalizácia štruktúr OS SR v roku 2009 a priority OS SR na rok 2010“. Po prezentácií nasledovala diskusia k aktuálnym otázkam na tému pracovného rokovania s pozvanými hosťami. Následne si prezreli statické ukážky vyzbroja a techniky 12.mechanizovaného práporu a Protilietadlovej raketovej brigády spojenú s odborným výkladom. Po statických ukážkach nasledoval pracovný obed, na ktorom náčelník GŠ OS SR generál Ľubomíra BULÍK, poďakoval za záujem, porozumenie a podporu občianskych združení a mimovládnych organizácii vo vzťahu k OS SR.

 


V Nitre sa uskutočnilo pracovné rokovanie náčelníka GŠ OS SRV Nitre sa uskutočnilo pracovné rokovanie náčelníka GŠ OS SRV Nitre sa uskutočnilo pracovné rokovanie náčelníka GŠ OS SR

Autor: npor. Jozef Cabadaj 12.mpr Nitra , Foto: 12.mpr Nitra - Dátum: 04.12.2009
Čítanosť: 16791
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share