Preskocit navigáciu

Rotmajster Miroslav Staník bol prvým hosťom na pilotnom projekte ministerstva obrany


Rotmajster Miroslav Staník bol prvým hosťom na pilotnom projekte ministerstva obrany

Príslušník 11. mechanizovaného práporu Martin rotmajster Miroslav Staník sa 23. júna 2020 na Ministerstve obrany Slovenskej republiky ako prvý hosť zúčastnil na pilotnom projekte – vysielaní zvukových záznamov, tzv. ,,podcastov“.

Účelom týchto podcastov je prezentácia ozbrojených síl na verejnosti s cieľom priblížiť širokej slovenskej verejnosti prácu profesionálnych vojakov.  Počas nahrávania podcastu s našim príslušníkom na Komunikačnom odbore ministerstva obrany si našiel čas aj minister obrany Jaroslav Naď, ktorý je garantom tohto projektu.

Jaroslav Naď sa poďakoval rotmajstrovi Staníkovi za dlhoročnú prácu a reprezentáciu Ozbrojených síl Slovenskej republiky nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí, kde pôsobil v operácii Iracká sloboda v Iraku, v mierovej misii KFOR v Kosove, dva krát v operácii Resolute Support v Afganistane a zároveň bol vyslaný aj na plnenie úloh v Pobaltí v rámci deklarovaného príspevku OS SR – predsunutá prítomnosť (eFP) Lotyšsko.  


Rotmajster Miroslav Staník bol prvým hosťom na pilotnom projekte ministerstva obranyRotmajster Miroslav Staník bol prvým hosťom na pilotnom projekte ministerstva obrany

Autor: 11.mpr , Foto: 11.mpr - Dátum: 24.06.2020
Čítanosť: 5019
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share