Preskocit navigáciu

Veliteľské zhromaždenie veliteľa práporu rchbo v Rožňave


Veliteľské zhromaždenie veliteľa práporu rchbo v Rožňave V dňoch 3. a 4. marca 2010 bolo vykonané veliteľské zhromaždenie veliteľa práporu rchbo v posádke Rožňava. Zamestnanie otvoril zástupca veliteľa práporu rchbo major Peter Ďuriš a v úvode privítal hosťa náčelníka štábu pozemných síl OS SR plukovníka generálneho štábu Karola Navrátila.
Počas prvého dňa zamestnania vykonal zástupca veliteľa práporu rchbo vyhodnotenie priorít výcvikového roka 2009 a rozbor splnenia úloh práporu rchbo za uvedený výcvikový rok. Následne stanovil priority a hlavné úlohy výcvikového roka 2010, kde zdôraznil udržiavať vysoký štandard výberu, prípravy a výcviku príslušníkov práporu rchbo do prebiehajúcich operácií MKM a dosiahnuť požadovanú úroveň operačnej pripravenosti deklarovaných spôsobilostí OS SR pripravovaných v zmysle cieľov síl a vyčlenených príslušníkov práporu na riešenie krízových situácií na území SR.
Na druhý deň pokračovalo veliteľské zhromaždenie odbornou časťou, počas ktorej bola účastníkom zhromaždenia predvedená metodika výcviku základných bojových zručností jednotlivca a malých skupín z oblastí taktickej a streleckej prípravy ako možný variant vykonávania zamestnaní počas výcvikového roka 2010.
Ďalšie zamestnania sú zamerané na napĺňanie priorít v roku 2010. 
 

Veliteľské zhromaždenie veliteľa práporu rchbo v RožňaveVeliteľské zhromaždenie veliteľa práporu rchbo v RožňaveVeliteľské zhromaždenie veliteľa práporu rchbo v RožňaveVeliteľské zhromaždenie veliteľa práporu rchbo v RožňaveVeliteľské zhromaždenie veliteľa práporu rchbo v RožňaveVeliteľské zhromaždenie veliteľa práporu rchbo v RožňaveVeliteľské zhromaždenie veliteľa práporu rchbo v Rožňave

Autor: prrchbo Rožňava , Foto: prrchbo Rožňava - Dátum: 03.03.2010
Čítanosť: 12389
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share