Preskocit navigáciu

Veliteľské zhromaždenie veliteľa práporu podpory velenia v Trenčíne


Veliteľské zhromaždenie veliteľa práporu podpory velenia  v Trenčíne

Dňa 23. marca 2010 bolo vykonané veliteľské zhromaždenie veliteľa práporu podpory velenia v posádke Trenčín. Zamestnanie otvoril veliteľ práporu podpory velenia podplukovník Juraj Dandúl ktorý privítal hosťa - zástupcu náčelníka štábu pozemných síl OS SR plukovníka Jána Dreveňáka.
V úvode zamestnania vykonal veliteľ práporu vyhodnotenie priorít výcvikového roka 2009 a vyhodnotenie disciplíny v prápore podpory velenia za uvedený výcvikový rok. Následne stanovil priority a hlavné úlohy výcvikového roka 2010, medzi ktoré patrí vysoký štandard výberu, prípravy a výcviku príslušníkov práporu do prebiehajúcich operácií MKM a dosiahnutie požadovanej úrovne operačnej pripravenosti deklarovaných spôsobilostí OS SR pripravovaných v zmysle cieľov síl a vyčlenenie príslušníkov práporu na riešenie krízových situácií na území SR, ako aj zabezpečenie činnosti krízového miesta velenia.


Veliteľské zhromaždenie veliteľa práporu podpory velenia  v TrenčíneVeliteľské zhromaždenie veliteľa práporu podpory velenia  v TrenčíneVeliteľské zhromaždenie veliteľa práporu podpory velenia  v TrenčíneVeliteľské zhromaždenie veliteľa práporu podpory velenia  v Trenčíne

Autor: mjr. Ing. Libor Nyéki , Foto: mjr. Ing. Libor Nyéki - Dátum: 23.03.2010
Čítanosť: 11876
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share