Veliteľ shdo sa rozlúčil so svojím zástupcom


Veliteľ shdo sa rozlúčil so svojím zástupcom
Pri príležitosti odovzdania funkcie zástupcu veliteľa samohybného delostreleckého oddielu sa 20. marca v Michalovciach konal slávnostný nástup.
 
Na nástupe v priestoroch Duklianskych kasární, veliteľ samohybného delostreleckého oddielu podplukovník Andrej Staško vo svojom príhovore ocenil výsledky práce odchádzajúceho zástupcu majora Pavla Barančíka, jeho zodpovedný prístup k plneniu  úloh a poprial mu veľa úspechov v jeho ďalšej vojenskej kariére.
 
Major Barančík sa posledný krát prihovoril vojakom samohybného delostreleckého oddielu na nástupisku a zároveň osobne poďakoval veliteľovi samohybného delotreleckého oddielu za vytvorenie podmienok pre jeho prácu, za všetky spoločné roky, počas ktorých spolu viedli oddiel k úspechom a prekonávali problémy pri budovaní oddielu.
 
Po ukončení nástupu sa veliteľ oddielu za prítomnosti hlavných funkcionárov poďakoval majorovi Barančíkovi za jeho pracovné nasadenie a ocenil jeho vysokú profesionalitu. Veliteľ na záver vyjadril presvedčenie, že ich vzájomná spolupráca zmenou funkcie nekončí, čo obaja potvrdili spoločným podaním rúk.

Veliteľ shdo sa rozlúčil so svojím zástupcomVeliteľ shdo sa rozlúčil so svojím zástupcomVeliteľ shdo sa rozlúčil so svojím zástupcomVeliteľ shdo sa rozlúčil so svojím zástupcomVeliteľ shdo sa rozlúčil so svojím zástupcom

Autor: čat. Ing. Marcin Marián , Foto: čat. Ing. Marcin Marián - Dátum: 20.03.2013
Čítanosť: 9907
Verzia pre tlač

Skočiť na menu