Poradová prehliadka pred vyslaním na medzinárodné cvičenie


Poradová prehliadka pred vyslaním na medzinárodné cvičenie
Vo štvrtok 14. februára 2019 vykonala komisia veliteľa samohybného delostreleckého oddielu poradovú prehliadku osôb a techniky pred vyslaním jednotky na medzinárodné cvičenie NATO DYNAMIC FRONT 2019 v Poľsku.
 
DYNAMIC FRONT 2019 je najväčším cvičením jednotiek palebnej podpory NATO a je zamerané na zladenie jednotlivých spôsobilostí do jednotného prvku. Cvičenie bude súbežne realizované vo výcvikových priestoroch v Nemecku, Poľsku a Lotyšsku. Prvý krát vo svojej histórii sa medzinárodného cvičenia v zahraničí zúčastní aj jednotka vyzbrojená 155 mm ShKH Zuzana, kde zároveň bude ostro plniť palebné úlohy. Výcvik prispeje ku skvalitneniu prípravy nielen príslušníkov shdo Michalovce, ale aj profesionálnych vojakov z rmo Rožňava, Základne nasaditeľných KIS Ružomberok a brigády bojového zabezpečenia Trenčín.

Poradová prehliadka pred vyslaním na medzinárodné cvičeniePoradová prehliadka pred vyslaním na medzinárodné cvičeniePoradová prehliadka pred vyslaním na medzinárodné cvičeniePoradová prehliadka pred vyslaním na medzinárodné cvičeniePoradová prehliadka pred vyslaním na medzinárodné cvičeniePoradová prehliadka pred vyslaním na medzinárodné cvičeniePoradová prehliadka pred vyslaním na medzinárodné cvičeniePoradová prehliadka pred vyslaním na medzinárodné cvičenie

Autor: rtn. Marián Marcin , Foto: rtn. Marián Marcin - Dátum: 14.02.2019
Čítanosť: 3327
Verzia pre tlač

Skočiť na menu