Preskocit navigáciu

Prezidentka Slovenskej republiky navštívila veliteľstvo pozemných síl


Prezidentka Slovenskej republiky navštívila veliteľstvo pozemných síl

Prezidentka a zároveň hlavná veliteľka Ozbrojených síl Slovenskej republiky (ďalej len ,,OS SR“) Zuzana Čaputová v sprievode Ministra obrany SR Petra Gajdoša a náčelníka Generálneho štábu OS SR generála Daniela Zmeka v rámci svojho oficiálneho programu navštívila 16. januára 2020 veliteľstvo pozemných síl.
V priestoroch veliteľstva privítal prezidentku Slovenskej republiky veliteľ Pozemných síl Ozbrojených síl Slovenskej republiky generálmajor Jindřich Joch. Po podaní hlásenia a predstavení sa, generálmajor Joch sprevádzal prezidentku a jej delegáciu za zatvorené dvere veliteľstva, kde Zuzana Čaputová aj so svojou delegáciou bola oboznámená so základnou prezentáciou o Pozemných silách OS SR (ďalej len ,,PS OS SR“). Po krátkej prezentácií a predstavení hlavných funkcionárov veliteľstva pozemných síl nasledovala diskusia o otázkach týkajúcich sa PS OS SR.
Zuzana Čaputová pripomenula aj potrebu modernizácie pozemných síl, ale tá by podľa jej slov mala prebehnúť v súlade s jasným, dlhodobým plánom a po odbornej diskusii. Hlava štátu svoju prvú oficiálnu návštevu veliteľstva PS OS SR ukončila podpisom do Pamätnej knihy.


PrezidentkaPrezidentkaPrezidentkaPrezidentkaPrezidentka1Prezidentka1Prezidentka1Prezidentka1Prezidentka2Prezidentka2

Autor: Sekretariát vel.PS OS SR , Foto: Sekretariát vel.PS OS SR - Dátum: 16.01.2020
Čítanosť: 8622
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share