Preskocit navigáciu

Športový deň veliteľa shdo


Športový  deň veliteľa shdo Dňa 7.5.2010 sa uskutočnil športový deň veliteľa Samohybného delostreleckého oddielu v Michalovciach. Súťaže o putovné poháre prebiehali v týchto disciplínach: šípky, stolný tenis, soft – tenis, armwrestling muži, armwrestling ženy, beh na 60 m a pozemný hokej.

V šípkach zvíťazil slob. Emil Bujdoš od batérie podpory velenia, v stolnom tenise obsadil prvé miesto slob. Ján Hamarík od batérie podpory velenia. V soft-tenise zvíťazil voj. Matúš Kamenský od prieskumnej batérie, v pretláčaní rukou v kategórii mužov putovný pohár si odniesol por. Ing. Juraj Onder od batérie podpory velenia a za ženy sa putovnému poháru v pretláčaní rukou tešila des. Vladimíra Jágerská od batérie podpory velenia. V behu na 60 m bol najrýchlejší por. Ing. Rastislav Dzvoník. V turnaji v pozemnom hokeji bolo najlepšie družstvo batérie podpory velenia "A". Všetkým víťazom srdečne blahoželáme.

Na záver športového dňa sa uskutočnil slávnostný nástup oddielu pri ktorom bol prečítaný rozkaz prezidenta Slovenskej republiky pri príležitosti 65. výročia víťazstva nad fašizmom.

foto1foto1foto1foto1foto2foto2foto2foto2

Autor: por. Mgr. Martin Zajak , Foto: por. Mgr. Martin Zajak - Dátum: 07.05.2010
Čítanosť: 20659
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share