Preskocit navigáciu

Strelecká súťaž veliteľa 2.mb


Strelecká súťaž veliteľa 2.mb

   Dňa 17.6.2010 sa v priestoroch posádkovej strelnice Ruská Nová Ves uskutočnil 3. ročník „Streleckej súťaže o putovný pohár veliteľa 2.mechanizovanej brigády“ spojený s 12. ročníkom streleckej súťaže novinárov a hostí „Novinárska strela“.
   Veliteľ 2. mechanizovanej brigády(mb) brigádny generál Ondřej Novosad privítal počas otváracieho príhovoru hostí, medzi ktorými boli aj náčelník štábu pozemných síl plukovník gšt. Karol Navrátil, ordinár OS SR plukovník Mons. František Počurek, generálmajor v.v. Marián Horský a generálmajor. v.v. Ing. Jozef Blizman z klubu generálov, viceprezident asociácie UN veterán Dušan Ščevík, riaditeľ vojenskej polície Prešov podplukovník Ľudovít Bálint, riaditeľ vojenských lesov Kamenica nad Cirochou Anton Bodnár, predseda Slovenského syndikátu novinárov Jozef Jurčišin, predseda zväzu vojakov klubu Prešov podplukovník v.v. Marián Palai a pozvanie prijal aj predseda obvodného úradu Trebišov Róbert Puci, ktorý požiadal po úvodnom príhovore veliteľa 2.mb o slovo, kde poďakoval všetkým príslušníkom 2.mb za pomoc obyvateľstvu pri záplavách v okrese Trebišov.

   Tento ročník súťaže bol výnimočný aj tým, že sa ho zúčastnili aj deti a rodinní príslušníci profesionálnych vojakov a zamestnancov 2.mb, pre ktorých boli pripravené súťaže, atrakcie a bohaté darčekové balíčky. Pre všetkých účastníkov bola pripravená dynamická ukážka výcviku a statické ukážky techniky.
   V súťaži družstiev o Putovný pohár veliteľa 2.mb sa na 1. mieste umiestnili príslušníci práporu logistickej podpory Prešov, na 2. mieste príslušníci 21. zmiešaného mechanizovaného práporu Trebišov a na 3. mieste príslušníci 22. mechanizovaného práporu Michalovce.
   Z hostí bol tento ročník v streľbe z pištole a zároveň v streľbe zo samopalu najlepší predseda obvodného úradu Trebišov Róbert Puci.


 


ddfddfddfddfccvccvccvccvcdccdccdccdc

Autor: npor. Dobrovič , Foto: npor. Dobrovič - Dátum: 17.06.2010
Čítanosť: 20056
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share