Benefičný partneri navštívili Čestnú stráž prezidenta SR


Benefičný partneri navštívili Čestnú stráž prezidenta SR

Dňa 25. septembra na pozvanie príslušníkov Čestnej stráže prezidenta SR sa na prednom nádvorí Grasalkovičovho paláca stretli tri organizácie Deťom s rakovinou n.o., Centrum sociálnych služieb prof. Karola Matulaya a občianskeho združenia „Inšpirujme svet. Táto návšteva bola pokračovaním benefičných aktivít Čestnej stráže prezidenta SR. Uvedeným organizáciám bola počas benefičného plesu odovzdaná finančná zbierka.

Stretnutia sa zúčastnili zamestnanci z onkológie Deťom s rakovinou, ktorí sa starajú o deti na oddelení, tak isto zamestnanci s pani riaditeľkou z Centra sociálnych služieb prof. Matulaya a štatutárom občianskeho združenia „Inšpirujme svet“, ktorí zobral so sebou rodinu, ktorej čestná stráž finančne pomohla.

Stretnutie pozostávalo z prehliadky prezidentského paláca, ukážky čestného stráženia a občerstvenia, ktoré zabezpečil partner benefičného plesu. Týmto by sme radi všetkým veľmi pekne poďakovali za príjemne stretnutie.

Príslušníkom Čestnej stráže prezidenta SR patrí veľká vďaka za pomoc, ktorú každý rok prejavujú daným organizáciám, ktoré si nesmierne vážia našu pomoc a ochotu a tešia sa s nami na ďalšiu spoluprácu.



Autor: kpt. Mgr. Dagmara ŠTEPÁNKOVÁ , Foto: kpt. Mgr. Dagmara ŠTEPÁNKOVÁ - Dátum: 25.09.2024
Čítanosť: 10
Verzia pre tlač

Skočiť na menu