Preskocit navigáciu

Ocenenie najlepšieho poddôstojníka a príslušníka mužstva 2. mechanizovanej brigády


Ocenenie najlepšieho poddôstojníka a príslušníka mužstva 2. mechanizovanej brigády

Dňa 21. decembra 2010 veliteľ 2. mechanizovanej brigády ocenil najlepšieho poddôstojníka a najlepšieho vojaka z kategórie mužstva 2. mechanizovanej brigády vo výcvikovom roku 2010.

Najlepším poddôstojníkom zo širokého výberu poddôstojníkov 2. mechanizovanej brigády, jej priamo podriadených útvarov a jednotiek sa stal rotmajster Rastislav BARKASI – príslušník 22. mechanizovaného práporu Michalovce.
Rotmajster BARKASI sa stal v tomto výcvikovom roku aj druhým najlepším poddôstojníkom OS SR. Najlepší poddôstojník 2. mechanizovanej brigády je veliacim poddôstojníkom protitankovej čaty u roty bojovej podpory. Je to v poradí jeho druhé ocenenie najlepšieho poddôstojníka 2. mechanizovanej brigády, ktoré prvýkrát získal v minulom výcvikovom roku.

Titul najlepšieho vojaka 2. mechanizovanej brigády z kategórie mužstvo získal vojak Martin HANZUŠ, tak isto príslušník 22. mechanizovaného práporu Michalovce, ktorý zastáva funkciu guľometníka 2. mechanizovaného družstva u 2. mechanizovanej roty.
Plukovník Karol NAVRÁTIL udelil oceneným vojakom pamätný list a pamätnú mincu Veliteľa 2. mechanizovanej brigády.


Ocenenie najlepšieho poddôstojníka a príslušníka mužstva 2. mechanizovanej brigádyOcenenie najlepšieho poddôstojníka a príslušníka mužstva 2. mechanizovanej brigády

Autor: mjr. Jozef Michalov , Foto: mjr. Jozef Michalov - Dátum: 21.12.2010
Čítanosť: 16788
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share