Preskocit navigáciu

Streľby veliteľstva brigády vo dvojiciach


Streľby veliteľstva brigády vo dvojiciach

V súlade s Plánom činnosti veliteľstva 2. mechanizovanej brigády (2.mb) na mesiac máj, boli dnes 18.5.2011 vykonané streľby veliteľstva 2. mb v priestore posádkového cvičiska a strelnice Ruská Nová Ves (RNV). Zamestnanie riadil kapitán  KOŽUŠKO náčelník G-6 v zastúpení, spolu s riadiacimi na úsekoch: nadporučíkom TRAMITOM, nadporučíkom OCILKOM, poručíkom MAJTNEROM, a slobodníčkou JASAŇOVOU.
 Príslušníci veliteľstva 2.mb  si zdokonaľovali svoje bojové zručnosti na niekoľkých vytvorených pracoviskách zo ženijnej, zdravotníckej a poradovej prípravy.
Hlavnú časť však tvorila strelecká príprava na tému : Streľby vo dvojici z miesta a za pohybu. Riadiaci zamestnania kapitán KOŽUŠKO vyhodnotil streleckú prípravu za splnenú na veľmi dobrej úrovni. Najlepšou dvojicou v streľbe  sa stali nadporučík DEMJANOVIČ a rotmajster MEGELA.  V ženijnej príprave si najlepšie počínala skupina majora PLÁVKU. Na ostatných pracoviskách, podľa slov riadiacich,  boli úspešní všetci, ktorí sa zúčastnili. 
Zamestnanie mnohým napomohlo zdokonaliť si nie len praktické zručnosti a kooperáciu v streľbe vo dvojici ale im aj osviežilo teoretické poznatky zo zdravotníckej prípravy. O mesiac si opäť zopakujeme ďalšie oblasti zo základných bojových zručností jednotlivca.

Ďalšie foto



Autor: DSV 2.mb , Foto: DSV 2.mb - Dátum: 18.05.2011
Čítanosť: 11467
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share