Preskocit navigáciu

Prijatie u košického arcibiskupa


Prijatie u košického arcibiskupa

Dňa 20. mája 2011 sa veliteľ 2. mechanizovanej brigády plukovník gšt. Ing. Karol NAVRÁTIL stretol s metropolitom rímskokatolíckej arcidiecézy v Košiciach  arcibiskupom rímskokatolíckej cirkvi J.E. Mons. Bernardom Boberom.
Plukovník gšt. Ing. Karol Navrátil v krátkosti informoval cirkevného hierarchu o poslaní a hlavných úlohách 2. mechanizovanej brigády, jej podriadených útvarov a jednotiek, v ktorých slúži mnoho veriacich arcidiecézy Mons. Bobera. Pán arcibiskup sa živo zaujímal o radosti a najmä starosti života, ktoré človeku prináša služba v ozbrojených silách Slovenskej republiky.
Na záver pracovného stretnutia veliteľ 2. mechanizovanej brigády zablahoželal pánovi arcibiskupovi k 1. výročiu jeho vymenovania do arcibiskupskej služby, a keďže stretnutie zhodou okolností prebehlo v deň, kedy si pán arcibiskup pripomína svoje meniny, veliteľ 2. mechanizovanej brigády Mons. Boberovi odovzdal skromný darček, ktorý mu bude pripomínať, že v Košickej arcidiecéze sú dislokované útvary OS SR.
Zároveň plukovník gšt. Karol Navrátil pozval Mons. Bernarda Bobera na 4. ročník streleckej súťaže o putovný pohár veliteľa 2. mechanizovanej brigády a deň otvorených dverí, kde bude možnosť bližšie sa zoznámiť s prácou príslušníkov brigády a ich rodinami.


Prijatie u košického arcibiskupaPrijatie u košického arcibiskupaPrijatie u košického arcibiskupaPrijatie u košického arcibiskupa

Autor: mjr. Michalov , Foto: DSV 2.mb - Dátum: 20.05.2011
Čítanosť: 12516
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share