Preskocit navigáciu

Personálne zmeny u 2. mechanizovanej brigády


Personálne zmeny u 2. mechanizovanej brigády

      Prvý júl, začiatok tretieho výcvikového obdobia každého výcvikového roka, je už tradične spojený s realizáciou personálnych zámerov. Nebolo tomu inak ani u 2. mechanizovanej brigády (2.mb).
       Významnou zmenou priamo u velenia brigády bola zmena vo funkcií zástupcu veliteľa brigády. Na základe personálneho rozkazu náčelníka generálneho štábu Ozbrojených síl Slovenskej republiky odovzdal funkciu zástupcu veliteľa brigády  plukovník Ing. Jaroslav KOŠUDA a dňom 1. júla 2011 bol do tejto funkcie ustanovený plukovník Ing. Martin MICHALKO, ktorého veliteľ 2.mb plukovník gšt. Karol NAVRÁTIL predstavil na veliteľstve, priamo podriadených útvaroch a rotách v rámci jeho preberania funkcie.
       Plukovník MICHALKO, v minulosti pôsobil na veliteľstve brigády ako náčelník štábu. Vo svojej kariére pokračoval na operačnom stupni – veliteľstve pozemných síl v Trenčíne, ako náčelník odboru pre operácie. V úvodnom slove nový zástupca veliteľa načrtol svoje predstavy o dobrej tímovej spolupráci a efektivite pri plnení hlavných priorít a úloh stanovených brigáde.
       Dňom 1. júla prevzal funkciu veliteľa prieskumnej roty kapitán Ing. Marián BRINČEK, ktorý pôsobil vo funkcii veliteľa roty zásob a prepravy práporu logistickej podpory v Prešove.
       Medzi príslušníkov veliteľstva, ktorí uspeli v tohtoročnom konkurenčnom výbere a od 1. júla sa zhostia svojich nových funkcií patria aj major Jaroslav KOŽUŠKO z oddelenia G-6,  a rotmajster Kvetoslav BOCHNOVIČ príslušník oddelenia G-1.
       Taktiež sme na veliteľstve brigády privítali nové tváre – npor. Maroša ŽOFFČÁKA, rtm. Vladimíra BARANA a rtn. Ľubomíra MALÉHO, ktorí doplnia naše rady. Veliteľ brigády plukovník NAVRÁTIL všetkým novoustanoveným príslušníkom potriasol rukou a zaželal im veľa pracovného elánu a úspechov na nových funkciách.


Personálne zmeny u 2. mechanizovanej brigádyPersonálne zmeny u 2. mechanizovanej brigádyPersonálne zmeny u 2. mechanizovanej brigádyPersonálne zmeny u 2. mechanizovanej brigádyPersonálne zmeny u 2. mechanizovanej brigádyPersonálne zmeny u 2. mechanizovanej brigádyPersonálne zmeny u 2. mechanizovanej brigády

Autor: DSV 2.mb , Foto: 2.mb - Dátum: 01.07.2011
Čítanosť: 16144
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share