Preskocit navigáciu

Kontrolné cvičenie z poradovej prípravy u rpv a psr 2.mb


Kontrolné cvičenie z poradovej prípravy u rpv a psr 2.mb

Dnes 7. septembra 2011 bolo u dvoch priamo podriadených rôt veliteľa 2. mechanizovanej brigády vykonané v priestoroch vojenského objektu Sokolovské kasárne Prešov kontrolné cvičenie z poradovej prípravy.
Stanovená komisia v zložení  kpt. Ing. KAŠPRIŠIN, npor. Ing. KANDRAVÝ, rtm. SARAKA a rtm. VAŠKO za zamerala na zhodnotenie úrovne poradovej vycvičenosti príslušníkov roty podpory velia a prieskumnej roty 2. mechanizovanej brigády vo  vybraných cvikoch a pohyboch so zbraňou aj bez zbrane, precvičovaných v rámci družstva a čaty.  
Obe roty dosiahli  v preverovanej tematike celkovo dobré hodnotenie.  
Dobre zvládnuté činnosti cvičiacimi sú dôkazom, že velitelia rôt venovali poradovej príprave svojej jednotky v predchádzajúcom období stanovenú úroveň pozornosti.


Kontrolné cvičenie z poradovej prípravy u rpv a psr 2.mbKontrolné cvičenie z poradovej prípravy u rpv a psr 2.mbKontrolné cvičenie z poradovej prípravy u rpv a psr 2.mbKontrolné cvičenie z poradovej prípravy u rpv a psr 2.mbKontrolné cvičenie z poradovej prípravy u rpv a psr 2.mbKontrolné cvičenie z poradovej prípravy u rpv a psr 2.mbKontrolné cvičenie z poradovej prípravy u rpv a psr 2.mbKontrolné cvičenie z poradovej prípravy u rpv a psr 2.mbKontrolné cvičenie z poradovej prípravy u rpv a psr 2.mbKontrolné cvičenie z poradovej prípravy u rpv a psr 2.mbKontrolné cvičenie z poradovej prípravy u rpv a psr 2.mbKontrolné cvičenie z poradovej prípravy u rpv a psr 2.mbKontrolné cvičenie z poradovej prípravy u rpv a psr 2.mb

Autor: DSV 2.mb , Foto: DSV 2.mb - Dátum: 07.09.2011
Čítanosť: 13976
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share