Preskocit navigáciu

Zdokonažujeme svoje bojové zručnosti


Zdokonažujeme svoje bojové zručnosti

Podža „Plánu prípravy na výcvikový rok 2011“ bola dnes v dopoludňajších hodinách vykonaná zdokonažovacia príprava základných bojových zručností príslušníkov velitežstva 2. mechanizovanej brigády v priestore posádkového cvičiska a strelnice Ruská Nová Ves.
Zamestnanie riadil mjr. Ing. MOLČAN náčelník G-1 velitežstva 2.mb, ktorý v úvode vykonal so zúčastnenými poučenie o bezpečnosti  pri manipulácii so zbraňou a septembrová zdokonažovacia príprava mohla zača.
Bolo vytvorených 5 pracovísk, ktoré  poskytli priestor príslušníkom velitežstva 2.mb na precvičenie a zvládnutie  naplánovaných tém z taktickej, topografickej, poradovej a zdravotníckej prípravy základných bojových zručností.
Hlavnou témou zdokonažovacej prípravy  bol však výcvik v strežbe na skupinový ciež po fyzickej námahe (beh 100m) v obmedzenom čase v zmysle pomôcky SPJ-3-7/Vševojsk a strežba z pištole na pevný ciež vo dne v zmysle predpisu Vševojsk-4-2.
Velitež brigády plukovník gšt. Ing. Karol NAVRÁTIL, ktorý sa zamestnania tiež zúčastnil, konštatoval spokojnos s úrovňou  vykonania zdokonažovacej prípravy i s aktuálnymi čiastkovými výsledkami strežby.
Celkové hodnotenie  príslušníkov velitežstva brigády v prvej spomínanej téme ohodnotili riadiaci na úsekoch zámkou 1 - výborne a v druhej uvedenej téme  získali profesionálny vojaci velitežstva známku 2 - dobre.
Najlepšie výsledky v streleckej príprave dosiahli:
rtn. PAPCUN, npor. Ing. TRAMITA, rtm. NEHILA a npor. Ing. KANDRAVÝ.


Zdokonažujeme svoje bojové zručnostiZdokonažujeme svoje bojové zručnostiZdokonažujeme svoje bojové zručnostiZdokonažujeme svoje bojové zručnostiZdokonažujeme svoje bojové zručnostiZdokonažujeme svoje bojové zručnostiZdokonažujeme svoje bojové zručnostiZdokonažujeme svoje bojové zručnosti

Autor: DSV 2.mb , Foto: DSV 2.mb - Dátum: 26.09.2011
Čítanos: 10743
Verzia pre tlač

Skoči na menu


Share