Preskocit navigáciu

Októbrová porada veliteľa brigády


Októbrová porada veliteľa brigády

     Dnešná porada veliteľa 2.mechanizovanej brigády so svojimi najbližšími podriadenými sa niesla v duchu príprav na plánovací proces roku 2012.  Okrem pravidelne podávaných informácií jednotlivými oddeleniami veliteľstva bol náčelníkom štábu podplukovníkom STAVROVSKÝM predostretí zámer plánovania aktivít na ďalší výcvikový rok.
    Velitelia podriadených útvarov vyhodnotili  taktické cvičenia a ďalšie aktivity útvarov realizované za posledné obdobie.  Sprostredkovali tak všetkým zúčastneným nie len informáciou o samotnej realizácií aktivít, ale aj pozitíva, ktoré treba zúročiť aj pri ďalších cvičeniach či negatíva, ktorých sa je potrebné vyvarovať.
     V ďalšej časti porady plukovník gšt Ing. Karol NAVRÁTIL delegoval úlohy stanovené 2.mechanizovanej brigáde veliteľom Pozemných síl z vojenskej rady veliteľa PS SO SR.
„ Blížime sa k záveru výcvikového roka 2011. Je potrebné reálne si zhodnotiť, plnenie úloh v jednotlivých oblastiach, aby sme získali predstavu, na čo sa zameráme v budúcom roku. Posledné výcvikové obdobie je vždy náročné, keďže popri bežných už plánovaných aktivitách plánujeme nasledujúci výcvikový rok v plnom rozsahu.  Chcem však zdôrazniť, že práca v budúcom roku bude o to efektívnejšia, o čo prehľadnejší plán prípravy sme schopný vytvoriť,“ poznamenal v závere plukovník NAVRÁTIL.


Októbrováporada veliteľa brigádyOktóbrováporada veliteľa brigádyoktóbrová porada veliteľa brigádyoktóbrová porada veliteľa brigády

Autor: DSV 2.mb , Foto: DSV 2.mb - Dátum: 24.10.2011
Čítanosť: 10368
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share