Preskocit navigáciu

VI. Delostrelecký ples


VI. Delostrelecký ples
V piatok 27. januára 2012 sa v priestoroch reštaurácie Zlatý Bažant uskutočnil v poradí už VI. Delostrelecký ples v posádke Michalovce. Pozvanie veliteľa samohybného delostreleckého oddielu prijali funkcionári súčasného vojenského života ale aj vojaci vo výslužbe.
 
Podplukovník Ing. Andrej STAŠKO mal tú česť    privítať na delostreleckom plese plk. gšt. Ing. Karola Navrátila - veliteľa 2. mb Prešov, plk. v.v. Ing. Františka Bobaľa – veliteľa bývalej 5. delostreleckej brigády v Jelšave, pplk. Ing. Ľubomíra Kochanského- veliteľa 22. mpr a zároveň veliteľ posádky Michalovce, pplk. Ing. Jozefa Zekuciu – veliteľa prlogp Prešov, mjr. v.v. MUDr . Ivana Šeptáka. Svojou prítomnosťou na plese potvrdili dobré vzťahy s delostreleckým oddielom nielen velitelia útvarov 2. mb, ale i predstavitelia rôznych organizácii a firiem, s ktorými je oddiel celoročne v úzkej spolupráci.
 
Tradíciou otvorenia delostreleckého plesu bol výstrel z dela po ktorom nasledoval úvodný tanec veliteľa oddielu, ku ktorému sa pridali prítomní hostia plesu.
Kultúrny program otvorili svojim vystúpením mladé talenty z michalovského tanečného súboru SLNIEČKO, ktorý pokračoval vystúpením folklórneho súboru Zemplín Michalovce. Celý večer zabávala prítomných hostí hudobná skupina Sonet. Medzi prestávkami hudobnej skupiny si hostia mohli zaspievať pri harmonike.
 
Po polnoci prišlo na rad losovanie tomboly, v ktorej boli aj tento rok ukryté zaujímavé ceny. Napätie pri losovaní cien stupňoval moderátor čat. Ing. Marián Marcin, no napokon každá zo 40 cien našla svojho šťastného výhercu. Vynikajúca atmosféra plesu pretrvala až do skorých ranných hodín, čo sa dalo čítať v tvárach pozvaných.
 
Ale všetko sa raz končí a nám už zostáva len tešiť sa na jubilejný VII. delostrelecký ples, ktorý sa uskutoční 25. januára 2013 v reštaurácii Zlatý Bažant v Michalovciach.

VI. Delostrelecký ples VI. Delostrelecký ples VI. Delostrelecký ples VI. Delostrelecký ples VI. Delostrelecký ples VI. Delostrelecký ples VI. Delostrelecký ples VI. Delostrelecký ples VI. Delostrelecký ples

Autor: shdo , Foto: shdo - Dátum: 27.01.2012
Čítanosť: 17774
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share