Preskocit navigáciu

Komplexná kontrola samohybného delostreleckého oddielu


Komplexná kontrola samohybného delostreleckého oddielu
V stredu 14.3.2012 bola za riadenia zástupcu veliteľa 2. mechanizovanej brigády Prešov  plukovníka Ing. Martina MICHALKA, začatá komplexná kontrola u samohybného delostreleckého oddielu v Michalovciach.
Cieľom kontroly v trvaní dvoch dní bolo preveriť stav pripravenosti oddielu na plnenie úloh po všetkých oblastiach prípravy za obdobie od 1.1.2012 do 13.3.2012.
V úvodnej časti informoval veliteľ oddielu podplukovník Ing. Andrej STAŠKO komisiu o stave pripravenosti, splnených úlohách a výcviku v oblastiach velenia a riadenia, personálneho manažmentu, pohotovosti a bojovej pohotovosti, rozvoja ozbrojených síl, výcviku veliteľov a štábov ako aj logistiky a zdravotnej služby.
V ďalšej časti sa komisia za riadenia plukovníka Ing. Martina MICHALKA oboznámila so stavom techniky, činnosťou celodenných zmien na stanovištiach dozorných orgánov a s výcvikom prebiehajúcim u jednotiek oddielu s ohľadom na úroveň spôsobilostí samohybného delostreleckého oddielu v procese prípravy na certifikáciu mechanizovanej práporovej skupiny u jednotiek palebných a prieskumných jednotiek v nasledujúcom období VR 2012.
Mechanizovaná práporná skupina je okrem misií medzinárodného krízového manažmentu jednou z hlavných priorít OS SR vo výcvikovom roku 2012.

V stredu 14.3.2012 bola za riadenia zástupcu veliteľa 2. mechanizovanej brigády Prešov  plukovníka Ing. Martina MICHALKA, začatá komplexná kontrola u samohybného delostreleckého oddielu v Michalovciach. V stredu 14.3.2012 bola za riadenia zástupcu veliteľa 2. mechanizovanej brigády Prešov  plukovníka Ing. Martina MICHALKA, začatá komplexná kontrola u samohybného delostreleckého oddielu v Michalovciach. V stredu 14.3.2012 bola za riadenia zástupcu veliteľa 2. mechanizovanej brigády Prešov  plukovníka Ing. Martina MICHALKA, začatá komplexná kontrola u samohybného delostreleckého oddielu v Michalovciach. V stredu 14.3.2012 bola za riadenia zástupcu veliteľa 2. mechanizovanej brigády Prešov  plukovníka Ing. Martina MICHALKA, začatá komplexná kontrola u samohybného delostreleckého oddielu v Michalovciach. V stredu 14.3.2012 bola za riadenia zástupcu veliteľa 2. mechanizovanej brigády Prešov  plukovníka Ing. Martina MICHALKA, začatá komplexná kontrola u samohybného delostreleckého oddielu v Michalovciach. V stredu 14.3.2012 bola za riadenia zástupcu veliteľa 2. mechanizovanej brigády Prešov  plukovníka Ing. Martina MICHALKA, začatá komplexná kontrola u samohybného delostreleckého oddielu v Michalovciach. V stredu 14.3.2012 bola za riadenia zástupcu veliteľa 2. mechanizovanej brigády Prešov  plukovníka Ing. Martina MICHALKA, začatá komplexná kontrola u samohybného delostreleckého oddielu v Michalovciach. V stredu 14.3.2012 bola za riadenia zástupcu veliteľa 2. mechanizovanej brigády Prešov  plukovníka Ing. Martina MICHALKA, začatá komplexná kontrola u samohybného delostreleckého oddielu v Michalovciach.

Autor: shdo , Foto: shdo - Dátum: 14.03.2012
Čítanosť: 11193
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share