Vyhodnotili sme plnené úlohy za posledné obdobie


Vyhodnotili sme plnené úlohy za posledné obdobie

 Dnes sa opäť uskutočnila porada veliteľa brigády, na ktorej sa zúčastnili hlavní funkcionári priamo podriadených práporov a jednotiek. Ako každý mesiac  aj tento krát velitelia práporov a jednotiek spolu s hlavnými funkcionármi veliteľstva brigády vyhodnotili plnenie úloh za uplynulý mesiac a predostreli veliteľovi brigády plukovníkovi Navrátilovi informáciu o aktuálne plnených či plánovaných úlohách  na najbližšie obdobie.
V rámci porady veliteľa brigády boli zaradené aj témy z personálnej oblasti, kde je osveta priam žiadaná vzhľadom na pribúdajúce zmeny v legislatíve a udržanie správnosti postupov v tejto oblasti. V oblasti logistiky boli vyhodnotené stavy čerpania pohonných hmôt a konzervácie techniky čo je v dôsledku nízkych ročných limitov  pod dohľadom kompetentných logistov brigády.
V mesiaci máj , kedy sme si pripomenuli 67. výročie ukončenia II. svetovej vojny a víťazstva nad fašizmom boli v posádkach práporov 2.mechanizovanej brigády vykonané pietne akty za prítomnosti príslušníkov 2.mb. Plukovník Navrátil hodnotil tieto aktivity na verejnosti ako prínosne pre pestovanie národného povedomia a budovania pozitívneho postoja k súčasným ozbrojeným silám.
Značná časť porady bola venovaná hodnoteniu príprav jednotiek k nasadeniu do operácie ISAF Afganistan  v termínoch jún 2012 a september 2012.
V ďalšom bode plukovník Navrátil upriamil pozornosť veliteľov na riešenie otázky zefektívnenia výkonu služieb v zmenách vojenských útvarov, ktorá je aj aktuálnou témou v OS SR.
V závere svojej porady veliteľ brigády plukovník Navrátil ocenil svedomitý prístup vybraných príslušníkov brigády za kvalitné splnenie úloh v predchádzajúcom období.


Vyhodnotili sme plnené úlohy za posledné obdobieVyhodnotili sme plnené úlohy za posledné obdobieVyhodnotili sme plnené úlohy za posledné obdobieVyhodnotili sme plnené úlohy za posledné obdobie

Autor: npor. Téglašiová , Foto: npor. Téglašiová - Dátum: 21.05.2012
Čítanosť: 10065
Verzia pre tlač

Skočiť na menu