Preskocit navigáciu

Veliteľ prejavil úctu ženám prešovskej brigády


Veliteľ prejavil úctu ženám prešovskej brigády

Veliteľ 2. mechanizovanej brigády plukovník Martin Michalko pozval 8. marca na spoločenské posedenie príslušníčky Veliteľstva 2. mechanizovanej brigády pri príležitosti Medzinárodného dňa žien.

Veliteľ brigády kvetinou a slovami uznania prejavil úctu všetkým ženám, ktoré pracujú v kolektíve príslušníkov 2. mechanizovanej brigády. Plukovník Michalko vo svojom príhovore zúčastneným dámam vyzdvihol význam práce žien v Ozbrojených silách Slovenskej republiky. Ako dodal, prítomnosť nežného pohlavia v prevažne mužskom kolektíve je neoceniteľným prínosom pre dobré a zdravé pracovné prostredie v podmienkach 2. mechanizovanej brigády.

Prítomným ženám poprial všetko najlepšie k ich sviatku, spokojnosť v rodinnom živote, pevné zdravie a vyjadril presvedčenie, že budú aj naďalej „soľou“, ktorá dodáva správnu chuť vojenskému prostrediu v 2. mechanizovanej brigáde.

 

 

 


Veliteľ prejavil úctu ženám prešovskej brigádyVeliteľ prejavil úctu ženám prešovskej brigádyVeliteľ prejavil úctu ženám prešovskej brigádyVeliteľ prejavil úctu ženám prešovskej brigády

Autor: mjr. PaedDr. Jozef Michalov - 2.mb , Foto: autor - Dátum: 08.03.2013
Čítanosť: 7932
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share