Preskocit navigáciu

Ostreľovači sa v sústredenej príprave zamerali na všetky detaily


Ostreľovači sa v sústredenej príprave zamerali na všetky detaily

Sústredenú prípravu absolvovali v dňoch 15. – 17. mája na posádkovom cvičisku a strelnici v Ruskej Novej Vsi ostreľovači prieskumnej roty a roty podpory velenia 2. mechanizovanej brigády.
Cvičenie pod záštitou prieskumnej roty bolo zamerané na zdokonalenie príslušníkov jednotiek vo funkcii ostreľovač špecialista a starší ostreľovač v plánovaní a príprave operácie, predbojových driloch, samotnom nasadení a plnení špeciálnych úloh. Riadiaci sústredenej prípravy rozdelil trojdňové cvičenie do troch etáp, počas ktorých si ostreľovači osvojili a zdokonalili vedomosti a zručnosti v odbornej, taktickej a v samotnej streleckej oblasti.
V rámci prípravy sa ostreľovači detailne zamerali na všetky činnosti vrátane získavania a odovzdávania informácií. Po splnení úloh a samotnom vyzdvihnutí z priestoru operácie boli ostreľovači podrobení spravodajskému vyťaženiu so zámerom poskytnúť nadriadenému stupňu čo najpresnejšie informácie potrebné na začatie útočnej operácie mechanizovaných jednotiek brigády.


Odstreľovači sa v sústredenej príprave zamerali na všetky detailyOdstreľovači sa v sústredenej príprave zamerali na všetky detailyOdstreľovači sa v sústredenej príprave zamerali na všetky detailyOdstreľovači sa v sústredenej príprave zamerali na všetky detailyOdstreľovači sa v sústredenej príprave zamerali na všetky detailyOdstreľovači sa v sústredenej príprave zamerali na všetky detailyOdstreľovači sa v sústredenej príprave zamerali na všetky detailyOdstreľovači sa v sústredenej príprave zamerali na všetky detailyOdstreľovači sa v sústredenej príprave zamerali na všetky detailyOdstreľovači sa v sústredenej príprave zamerali na všetky detailyOdstreľovači sa v sústredenej príprave zamerali na všetky detailyOdstreľovači sa v sústredenej príprave zamerali na všetky detailyOdstreľovači sa v sústredenej príprave zamerali na všetky detailyOdstreľovači sa v sústredenej príprave zamerali na všetky detailyOdstreľovači sa v sústredenej príprave zamerali na všetky detailyOdstreľovači sa v sústredenej príprave zamerali na všetky detailyOdstreľovači sa v sústredenej príprave zamerali na všetky detailyOdstreľovači sa v sústredenej príprave zamerali na všetky detailyOdstreľovači sa v sústredenej príprave zamerali na všetky detailyOdstreľovači sa v sústredenej príprave zamerali na všetky detailyOdstreľovači sa v sústredenej príprave zamerali na všetky detailyOdstreľovači sa v sústredenej príprave zamerali na všetky detailyOdstreľovači sa v sústredenej príprave zamerali na všetky detailyOdstreľovači sa v sústredenej príprave zamerali na všetky detailyOdstreľovači sa v sústredenej príprave zamerali na všetky detailyOdstreľovači sa v sústredenej príprave zamerali na všetky detailyOdstreľovači sa v sústredenej príprave zamerali na všetky detailyOdstreľovači sa v sústredenej príprave zamerali na všetky detaily

Autor: npor. Ivan NAGY , Foto: psr/2.mb - Dátum: 22.05.2013
Čítanosť: 8081
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share