Preskocit navigáciu

Veliteľstvo a štáb na výcviku zo streleckej prípravy


Veliteľstvo a štáb na výcviku zo streleckej prípravy
V rámci výcviku streleckej prípravy sa príslušníci veliteľstva a štábu samohybného delostreleckého oddielu Michalovce dňa 4. júna 2013 zúčastnili cvičenia strelieb z ručných zbraní – samopalu a pištole.
Výcvik streleckej prípravy, ktorý sa konal v priestore posádkovej strelnice Poruba, riadil kapitán Tomáš Smutko. Precvičenými témami boli streľba na miznúce a pohyblivé ciele (Sa vz.58), streľba z miesta na miznúce a pohyblivé ciele po zaujatí palebného stanovišťa (Sa vz.58), základné cvičenia v streľbe z pištole - streľba z miesta na pevné ciele vo dne a mierená streľba kľačiačky s oporou na nekrytú ležiacu figúru s kruhmi.

Veliteľstvo a štáb na výcviku zo streleckej prípravyVeliteľstvo a štáb na výcviku zo streleckej prípravyVeliteľstvo a štáb na výcviku zo streleckej prípravyVeliteľstvo a štáb na výcviku zo streleckej prípravyVeliteľstvo a štáb na výcviku zo streleckej prípravyVeliteľstvo a štáb na výcviku zo streleckej prípravyVeliteľstvo a štáb na výcviku zo streleckej prípravyVeliteľstvo a štáb na výcviku zo streleckej prípravy

Autor: por. Mgr. Martin ZAJAK , Foto: čat. Ing. Marián MARCIN - Dátum: 04.06.2013
Čítanosť: 7812
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share