Preskocit navigáciu




VYHLADÁVANIE

Kalendár udalostí

Predchádzajúci mesiac Nasledujúci mesiac
Marec 2024
Po Ut St Št Pi So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Vyhlásenie o prístupnosti

Deti z detských domovov športovali v kasárňach


Deti z detských domovov športovali v kasárňach
V poradí druhý ročník športového dňa pre deti z detských domovov zorganizovali príslušníci 1. a 2. mechanizovanej roty 22. mechanizovaného práporu v utorok 18. júna 2013 v priestoroch svojich kasární.
„Pre deti sme pripravili desať súťažných disciplín. Niektoré už poznali z minulého ročníka, ale pribudli aj nové. Program športového dňa sme spestrili dynamickými ukážkami, ktoré mali za cieľ ukázať deťom, aká náročná, ale aj zaujímavá môže byť služba v OS SR,“ zhrnul veliaci poddôstojník 1. mechanizovanej roty nadrotmajster. Rastislav Barkasi.
 
Zmerať si sily, ale hlavne zabaviť sa prišla takmer stovka chovancov prevažne z michalovského detského domova. Dopĺňali ich samostatné skupiny z detských domovov zo Sečoviec a Koromle. Napriek horúčave deti na športoviskách bojovali ozaj statočne a posilnené gulášom z poľnej kuchyne, popoludní povzbudzovali vojakov pri dynamických ukážkach. Keďže nebolo cieľom deti deliť na víťazov a porazených, ocenené boli všetky samostatné skupiny a jednotlivci, ktorí vzhľadom k svojmu veku ukázali bojovnosť, zápal, ale aj zmysel pre fair play.

Športový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovy

Autor: npor. Michal Vajda , Foto: npor. Michal Vajda - Dátum: 21.06.2013
Čítanosť: 8094
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share