Preskocit navigáciu

Michalovskí delostrelci sa rozlúčili s odchádzajúcim náčelníkom štábu oddielu


Michalovskí delostrelci sa rozlúčili s odchádzajúcim náčelníkom štábu oddielu
S odchádzajúcim náčelníkom štábu Samohybného delostreleckého oddielu majorom Romanom Bobaľom sa 14. októbra na nástupe v Michalovciach rozlúčili príslušníci oddielu.
 
Počas nástupu veliteľ oddielu podplukovník Jozef Haňo poďakoval majorovi Bobaľovi za jeho prácu v prospech Samohybného delostreleckého oddielu a pri tejto príležitosti mu odovzdal pamätný list. V ďalšej kariére veliteľ odchádzajúcemu náčelníkovi štábu poprial veľa úspechov v práci v novej funkcii. Major Roman Bobaľ slúžil v Samohybnom delostreleckom oddieli už od jeho vzniku v roku 2005. Vo svojom rozlúčkovom vystúpení zdôraznil fakt, že počas jeho dlhého pôsobenia v oddieli si s mnohými príslušníkmi vybudoval viac ako kolegiálne vzťahy. Všetkým príslušníkom na záver poďakoval za doterajšiu spoluprácu a za vynaložené úsilie pri plnení náročných úloh oddielu.
 

Michalovskí delostrelci sa rozlúčili s odchádzajúcim náčelníkom štábu oddieluMichalovskí delostrelci sa rozlúčili s odchádzajúcim náčelníkom štábu oddieluMichalovskí delostrelci sa rozlúčili s odchádzajúcim náčelníkom štábu oddielu

Autor: por. Mgr. Matrin Zajak , Foto: čat. Ing. Marián Marcin - Dátum: 14.10.2013
Čítanosť: 6724
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share