Preskocit navigáciu

Duchovná obnova pre manželské páry


Duchovná obnova pre manželské páry
Pod týmto názvom sa 25. – 26. október 2013 uskutočnilo stretnutie manželských párov vo výcvikovom zariadení Zemplínska Šírava. Zúčastnili sa ho príslušníci Samohybného delostreleckého oddielu z Michaloviec spoločne s rodinami. 
V deň príchodu sa víkendový pobyt začal po ubytovaní spoločnou modlitbou a zoznamovacím večerom. V tento slnečný októbrový víkend sa manželské páry nielen duchovne posilnili, ale vzácne prednášky a rozhovory im pomohli v tom, aby ešte viac upevnili svoj manželský vzťah a získali ďalšie poznatky a to nielen v manželskom živote, ale aj pri výchove svojich detí. Okrem toho sa rodičia venovali aj svojim deťom, pre ktoré bol počas prednášky a diskusie zabezpečený animačný program. Prekrásny slnečný októbrový víkend, plný duchovných zážitkov, vyvrcholil spoločnou prechádzkou v krásnom jesennom prostredí Zemplínskej Šíravy.
            Za tieto nezabudnuteľné chvíle, prežité v rodinnej amosfére, patrí poďakovanie všetkým tým príslušníkom oddielu, ktorí svojou účasťou podporili túto akciu. Zároveň poďakovanie patrí aj veliteľovi 2. mechanizovanej brigády plukovníkovi Martinovi Michalkovi, ktorý podporil uskutočnenie tohto víkendového pobytu pre manželské páry, lebo mu záleží na spokojnosti nielen vojakov, ale aj ich rodín.

Duchovná obnova pre manželské páryDuchovná obnova pre manželské páryDuchovná obnova pre manželské páryDuchovná obnova pre manželské páryDuchovná obnova pre manželské páryDuchovná obnova pre manželské páryDuchovná obnova pre manželské páry

Autor: por. Mgr. Simon Czap , Foto: http://www.anger-management-action.com/family-anger-management.html - Dátum: 25.10.2013
Čítanosť: 7334
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share