Preskocit navigáciu

Vojaci si zvyšovali kondíciu v rámci športového dňa


Vojaci si zvyšovali kondíciu v rámci športového dňa

 Príslušníci Základne mobilných komunikačných a informačných systémov si zmerali svoje sily v športových disciplínach 15. novembra v Ružomberok v rámci Športového dňa veliteľa ZaMKIS.

Zástupca veliteľa major Aurel Sabó pri otvorení športového dňa zdôraznil potrebu udržiavať výbornú fyzickú kondíciu profesionálnych vojakov, ktorá je nevyhnutná pre výkon vojenskej profesie. Vojaci pri rôznych disciplínach využili všetky športoviská vojenského útvaru. Najväčší záujem bol o športovú halu, kde sa konal 2. ročník florbalového turnaja O putovný pohár veliteľa ZaMKIS. O víťazstvo bojovali dva domáce tímy ZaMKIS 1, ZaMKIS 2 a družstvá z práporu výcviku Martin, Personálneho úradu v Liptovskom Mikuláši a posádok Bratislava a Sliač.

Športový deň okrem zvyšovania fyzickej kondície vojakov prispel aj k budovaniu kolektívneho ducha a zoceľovaniu vzťahov medzi útvarmi, čo zhodne potvrdili všetci účastníci športového dňa.


Vojaci si zvyšovali kondíciu v rámci športového dňaVojaci si zvyšovali kondíciu v rámci športového dňaVojaci si zvyšovali kondíciu v rámci športového dňaVojaci si zvyšovali kondíciu v rámci športového dňaVojaci si zvyšovali kondíciu v rámci športového dňa2

Autor: ZaMKIS , Foto: ZaMKIS - Dátum: 18.11.2013
Čítanosť: 9538
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share