Preskocit navigáciu

Príslušníci Prešovskej mechanizovanej brigády využili športový deň naplno


Príslušníci Prešovskej mechanizovanej brigády využili športový deň naplno

      S cieľom posilniť medziľudské vzťahy a klasickú športovú rivalitu medzi príslušníkmi Prešovskej mechanizovanej brigády, sa dňa 23.mája 2014 v priestoroch vrtuľníkového krídla Prešov, uskutočnil športový deň veliteľa 2.mechanizovanej brigády.
      Úvod športového dňa sa začal v ranných hodinách, a to nástupom všetkých jej profesionálnych vojakov a zamestnancov v priestoroch 2.mechanizovanej brigády kde boli prítomní oboznámení s bezpečnostnými opatreniami a celkovou organizáciou tohto dňa.
       Nasledoval presun účastníkov do priestoru vrtuľníkového krídla v Prešove a samotné súťažné zápolenie v disciplínach, ktorými boli floorbalový turnaj, stolnotenisový turnaj a beh na 60m. Spestrením športového dňa bola možnosť turistického výstupu k Pamätníku Východoslovenského roľníckeho povstania (obec Haniska) spoločne s cykloturistikou.
       Bohatá ponuka športových disciplín, slnečné počasie, no najmä ochota urobiť niečo zdravé pre svoje telo a zároveň upevniť medziľudské vzťahy príslušníkov 2. mechanizovanej brigády boli základom športového dňa, ktorý bol určite akýmsi odľahčením každodenných pracovných starostí a povinností na záver týždňa.


Príslušníci Prešovskej mechanizovanej brigády využili športový deň naplnoPríslušníci Prešovskej mechanizovanej brigády využili športový deň naplnoPríslušníci Prešovskej mechanizovanej brigády využili športový deň naplnoPríslušníci Prešovskej mechanizovanej brigády využili športový deň naplnoPríslušníci Prešovskej mechanizovanej brigády využili športový deň naplnoPríslušníci Prešovskej mechanizovanej brigády využili športový deň naplnoPríslušníci Prešovskej mechanizovanej brigády využili športový deň naplnoPríslušníci Prešovskej mechanizovanej brigády využili športový deň naplnoPríslušníci Prešovskej mechanizovanej brigády využili športový deň naplnoPríslušníci Prešovskej mechanizovanej brigády využili športový deň naplnoPríslušníci Prešovskej mechanizovanej brigády využili športový deň naplno

Autor: npor. Ing. Jaroslav Melega , Foto: rtm. Marek Valovič - Dátum: 27.05.2014
Čítanosť: 5121
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share