Preskocit navigáciu




VYHLADÁVANIE

Kalendár udalostí

Predchádzajúci mesiac Nasledujúci mesiac
Marec 2024
Po Ut St Št Pi So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Vyhlásenie o prístupnosti

Deti s ťažkým osudom súťažili na strelnici v Porube pod Vihorlatom


Deti s ťažkým osudom súťažili na strelnici v Porube pod Vihorlatom
V poradí tretí ročník športového dňa pre deti z detských domovov zorganizovali príslušníci 1. roty 22. mechanizovaného práporu dňa 30.5.2014 na Posádkovej strelnici v Porube pod Vihorlatom.
 
Vojaci pripravili 10 originálnych súťažných disciplín, ktoré dali deťom pocítiť, že podujatie organizuje armáda. Jednotný krok bol základom úspechu na stanovišti „stonožka“, rýchlosť a odvaha rozhodovali o dobrom výsledku na prekážkovej dráhe. Aj ďalšie disciplíny, ako hod granátom či plnenie „ešusu“ vodou, približovali deti k vojenskému prostrediu. Najviac sa im však určite páčilo nesúťažné stanovište karaoke, kde pri mikrofóne ukázali, ako krásne im ide spev či dokonca beatbox.
 
Keďže nebolo cieľom deti deliť na víťazov a porazených, ocenené boli všetky samostatné skupiny, ako aj jednotlivci, ktorí vzhľadom k svojmu veku ukázali bojovnosť, zápal, ale aj zmysel pre fair play. Vyše 70 chovancov zo zariadení z Michaloviec a Remetských Hámrov si vďaka podpore spoluorganizátorov – Mesta Michalovce, grécko-katolíckej farnosti Poruba pod Vihorlatom a pána Petra Maščeníka – odnieslo množstvo zážitkov a športových potrieb.

Športový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovyŠportový deň pre detské domovy

Autor: npor. Michal Vajda , Foto: npor. Michal Vajda - Dátum: 03.06.2014
Čítanosť: 7276
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share