Preskocit navigáciu

Víkendová formácia a duchovná obnova pre manželské páry a rodiny vojakov


Víkendová formácia a duchovná obnova pre manželské páry a rodiny vojakov
Pod týmto názvom sa uskutočnilo stretnutie profesionálnych vojakov a ich rodín vo výcvikovom zariadení Zemplínska Šírava. V dňoch od 20. do 22. júna 2014 sa po štvrtý krát stretli rodiny profesionálnych vojakov zo Samohybného delostreleckého oddielu v Michalovciach.
Stretnutie sa konalo v kresťanskom duchu, ktorého nosnou myšlienkou bola práve výchova detí a taktiež vyskytujúce sa problémy v každodennom manželskom živote. V rámci tohto víkendového pobytu sa prítomní posilnili nielen modlitbou, ale počas diskusie sa mali možnosť podeliť aj o svoje životné skúsenosti z manželského  života.   Víkend sa niesol v duchu dobrej nálady, oddychu a športu, so zameraním  hlavne na  deti. V nedeľu, samozrejme nechýbala ani bohoslužba a po nej  nasledovala katechéza. V závere stretnutia sa duchovne naplnené a oddýchnuté rodiny rozišli s predsavzatím, že v októbri sa znova stretnú.

Víkendová formácia a duchovná obnova pre manželské páry a rodiny vojakovVíkendová formácia a duchovná obnova pre manželské páry a rodiny vojakovVíkendová formácia a duchovná obnova pre manželské páry a rodiny vojakovVíkendová formácia a duchovná obnova pre manželské páry a rodiny vojakovVíkendová formácia a duchovná obnova pre manželské páry a rodiny vojakovVíkendová formácia a duchovná obnova pre manželské páry a rodiny vojakovVíkendová formácia a duchovná obnova pre manželské páry a rodiny vojakovVíkendová formácia a duchovná obnova pre manželské páry a rodiny vojakovVíkendová formácia a duchovná obnova pre manželské páry a rodiny vojakovVíkendová formácia a duchovná obnova pre manželské páry a rodiny vojakovVíkendová formácia a duchovná obnova pre manželské páry a rodiny vojakovVíkendová formácia a duchovná obnova pre manželské páry a rodiny vojakov

Autor: por. Mgr. Simon CZAP , Foto: čat. Marcin Marcián - Dátum: 21.06.2014
Čítanosť: 6821
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share