Preskocit navigáciu

Tretí ročník stretnutia rodín


Tretí ročník stretnutia rodín

Už po tretíkrát sa 6. septembra 2014 na Posádkovom cvičisku a strelnici Ruská Nová Ves stretli profesionálni vojaci prešovského Práporu logistickej podpory a ich rodiny.
Stretnutie rodín - pod takýmto názvom sa táto aktivita konala, sa nieslo v duchu radosti, smiechu, ale aj zdravého súťaženia. V úvode prítomných privítal zástupca veliteľa major Erik Lehotský, ktorý v príhovore netajil radosť z tohto stretnutia a poprial, najmä tým menším členom rodín, veľa síl pri súťažiach.
Pre zúčastnených bolo pripravených šesť súťaží. Tá prvá sa spájala s prácou rodičov. Súťažiaci mali za úlohy hľadať a nájsť výzbroj a výstroj rímskeho vojaka. V ďalších disciplínach si vyskúšali svoju rýchlosť, obratnosť, ale aj vedomosti.
Aj keď na záver hier boli vyhlásení najlepší jednotlivci, odmenení boli všetci, za odvahu, vytrvalosť a nadšenie. Po vyhodnotení súťaží si mohli rodičia aj detičky posedieť pri ohníku na opekačke, či dosýta sa vyhrať v krásnej prírode. V závere nesmieme zabudnúť poďakovať za pomoc pri realizácii tohto stretnutia, nadporučíčke Lucii Nagyovej a slobodníčke Nataši Dujavovej a všetkým, ktorí prispeli svojimi 2% z daní v prospech Vojenskej podpornej nadácie, čím podporili aj toto stretnutie.


Tretí ročník stretnutia rodínTretí ročník stretnutia rodínTretí ročník stretnutia rodínTretí ročník stretnutia rodínTretí ročník stretnutia rodínTretí ročník stretnutia rodínTretí ročník stretnutia rodín

Autor: por. Mgr. Vlasta KOVAĽOVÁ , Foto: por. Mgr. Vlasta KOVAĽOVÁ - Dátum: 08.09.2014
Čítanosť: 4253
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share