Preskocit navigáciu

Duchovná obnova vojenských rodín na Šírave sa stáva tradíciou


Duchovná obnova vojenských rodín na Šírave sa stáva tradíciou

        Už po tretí krát v tomto  roku  sa v príjemnom prostredí Výcvikového zariadenia na Zemplínskej Šírave stretli  rodiny  príslušníkov Samohybného delostreleckého oddielu v  Michalovciach .  Víkendová formácia a duchovná obnova pre manželské páry a rodiny vojakov sa konala v dňoch od 17. 10. 2014 do 19.10.2014.  

         Pozitívny ohlas s predošlých formácií priviedol na toto stretnutie aj ďalších vojakov s rodinami a to nielen z Michaloviec ale aj zo širšieho okolia. Na túto aktivitu  dorazili aj rodiny  zo Sabinova a Liptovského Mikuláša.

          Cieľom víkendovej formácie bolo poukázať na dôležité postavenie rodiny, jej poslanie a úlohu pri formovaní mladej generácie. V tomto duchu sa niesla  celá obnova, ktorá bola zameraná hlavne na budovanie dobrých vzťahov medzi  rodičmi a  deťmi.       

            Turistika v prekrásnom prostredí Zemplína obohatila každého účastníka stretnutia a zároveň povzbudila k tomu, aby sme sa znova zišli pri najbližšom stretnutí. V závere stretnutia sa konala spoločná modlitba za všetkých prítomných.  


Už po tretí krát v tomto  roku  sa v príjemnom prostredí Výcvikového zariadenia na Zemplínskej Šírave  stretli  rodiny  príslušníkov Samohybného delostreleckého oddielu v  Michalovciach .  Víkendová formácia a duchovná obnova  pre manželské páry a rodiny Už po tretí krát v tomto  roku  sa v príjemnom prostredí Výcvikového zariadenia na Zemplínskej Šírave  stretli  rodiny  príslušníkov Samohybného delostreleckého oddielu v  Michalovciach .  Víkendová formácia a duchovná obnova  pre manželské páry a rodiny Už po tretí krát v tomto  roku  sa v príjemnom prostredí Výcvikového zariadenia na Zemplínskej Šírave  stretli  rodiny  príslušníkov Samohybného delostreleckého oddielu v  Michalovciach .  Víkendová formácia a duchovná obnova  pre manželské páry a rodiny Už po tretí krát v tomto  roku  sa v príjemnom prostredí Výcvikového zariadenia na Zemplínskej Šírave  stretli  rodiny  príslušníkov Samohybného delostreleckého oddielu v  Michalovciach .  Víkendová formácia a duchovná obnova  pre manželské páry a rodiny Už po tretí krát v tomto  roku  sa v príjemnom prostredí Výcvikového zariadenia na Zemplínskej Šírave  stretli  rodiny  príslušníkov Samohybného delostreleckého oddielu v  Michalovciach .  Víkendová formácia a duchovná obnova  pre manželské páry a rodiny Už po tretí krát v tomto  roku  sa v príjemnom prostredí Výcvikového zariadenia na Zemplínskej Šírave  stretli  rodiny  príslušníkov Samohybného delostreleckého oddielu v  Michalovciach .  Víkendová formácia a duchovná obnova  pre manželské páry a rodiny Už po tretí krát v tomto  roku  sa v príjemnom prostredí Výcvikového zariadenia na Zemplínskej Šírave  stretli  rodiny  príslušníkov Samohybného delostreleckého oddielu v  Michalovciach .  Víkendová formácia a duchovná obnova  pre manželské páry a rodiny Už po tretí krát v tomto  roku  sa v príjemnom prostredí Výcvikového zariadenia na Zemplínskej Šírave  stretli  rodiny  príslušníkov Samohybného delostreleckého oddielu v  Michalovciach .  Víkendová formácia a duchovná obnova  pre manželské páry a rodiny

Autor: por. Mgr. Simon CZAP , Foto: čat. Ing. Marián MARCIN - Dátum: 17.10.2014
Čítanosť: 6186
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share