Preskocit navigáciu

Medzinárodný deň žien u 2.mb


Medzinárodný deň žien u 2.mb

V každodennom zhone pod tlakom povinnosti si mnohokrát ani neuvedomujeme, ako sa striedajú dni pracovné i sviatočné. Práve v dnešný deň, ktorý má hlboký spoločenský dosah si v spoločnosti takmer tridsiatich žien uctil a pripomenul sviatok Medzinárodného dňa žien
i zástupca veliteľa 2. mechanizovanej brigády plukovník Ján Parimucha, ktorý vo svojom príhovore stručne priblížil históriu tohto sviatku.
Tento deň vnímame ako príležitosť poďakovať všetkým príslušníčkam nežného pohlavia za to, aké sú pracovité, kamarátske, starostlivé, trpezlivé, obetavé, láskavé, milujúce, odpúšťajúce a oddané. Tieto komplimenty nepatria len mamičkám, ale všetkým ženám a my muži sme radi, že Vás máme.
K žene patria kvety a v tento deň obzvlášť. Prítomným dámam plukovník Parimucha podaroval kvet, ktorý nepochybne symbolizoval vďaku za ich každodennú prácu a do ďalšieho pracovného i súkromného života im želal len to najlepšie nakoľko slová „cítiť, milovať, trpieť a obetovať sa“ budú vždy obsahom života ženy.


Medzinárodný deň žien u 2.mbMedzinárodný deň žien u 2.mbMedzinárodný deň žien u 2.mbMedzinárodný deň žien u 2.mbMedzinárodný deň žien u 2.mbMedzinárodný deň žien u 2.mbMedzinárodný deň žien u 2.mbMedzinárodný deň žien u 2.mbMedzinárodný deň žien u 2.mb

Autor: npor. Ing. Jaroslav Melega , Foto: kpt. Ing. Michal Vajda - Dátum: 09.03.2015
Čítanosť: 5541
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share