Preskocit navigáciu

Príslušníci jednotky CIMIC a PSYOPS na oslavách v obci Podhradie


Príslušníci jednotky CIMIC a PSYOPS na oslavách v obci Podhradie

Občania Turčianskej obce Podhradie si 11. apríla 2015 pripomenuli 70. výročie oslobodenia a skončenia bojov druhej svetovej vojny spomienkovým podujatím.
Jedným zo sprievodných podujatí osláv, ktoré sa konali pod záštitou starostu obce, boli pripravené statické ukážky techniky, zbraní jednotky, dynamické ukážky boja zblízka a weapon-handlingu na ktorých participovalo 21 príslušníkov Jednotky CIMIC a PSYOPS Martin. Pre tých najmenších pripravili príslušníci jednotky prekážkovú dráhu.
Na záver podujatia starosta obce pán Bohuslav Bella zúčastnením vojakom poďakoval za skvelé podujatie a prístup OS SR k predmetnej akcii.


Príslušníci jednotky CIMIC a PSYOPS na oslavách v obci PodhradiePríslušníci jednotky CIMIC a PSYOPS na oslavách v obci PodhradiePríslušníci jednotky CIMIC a PSYOPS na oslavách v obci PodhradiePríslušníci jednotky CIMIC a PSYOPS na oslavách v obci PodhradiePríslušníci jednotky CIMIC a PSYOPS na oslavách v obci PodhradiePríslušníci jednotky CIMIC a PSYOPS na oslavách v obci PodhradiePríslušníci jednotky CIMIC a PSYOPS na oslavách v obci PodhradiePríslušníci jednotky CIMIC a PSYOPS na oslavách v obci PodhradiePríslušníci jednotky CIMIC a PSYOPS na oslavách v obci PodhradiePríslušníci jednotky CIMIC a PSYOPS na oslavách v obci PodhradiePríslušníci jednotky CIMIC a PSYOPS na oslavách v obci PodhradiePríslušníci jednotky CIMIC a PSYOPS na oslavách v obci PodhradiePríslušníci jednotky CIMIC a PSYOPS na oslavách v obci PodhradiePríslušníci jednotky CIMIC a PSYOPS na oslavách v obci Podhradie

Autor: kpt. Tibor Petríček , Foto: nrtm. Juraj Zúbek - Dátum: 13.04.2015
Čítanosť: 5479
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share