Preskocit navigáciu

Stratený v raji


Stratený v raji

Do pátracej akcie po 78-ročnom mužovi z okresu Rožňava v súčinnosti s policajným zborom, hasičským a záchranným zborom a horskou záchrannou službou sa 5. augusta 2015 zapojilo 19 profesionálnych vojakov raketometného oddielu Rožňava. Muž je nezvestný od pondelka 3. augusta 2015 a naposledy bol videný v okolí Stratenej. Príslušníci raketometného oddielu vystriedali v akcii vojakov z práporu radiačnej, chemickej a biologickej ochrany, ktorí vypomáhali bezpečnostným zložkám v hľadaní 4. augusta 2015.

Nakoľko ide o ťažko členitý terén, do akcie bola zapojená aj vojenská technika - Tatra T-815. Situácii neprialo ani počasie, keďže sa v priebehu dvoch dní od vyhlásenia pátracej akcie v okrese Rožňava prehnala búrka.

Napriek vynaloženému úsiliu a profesionalite všetkých zúčastnených sa zatiaľ staršieho pána nepodarilo nájsť. V každom prípade, profesionálni vojaci z rožňavskej posádky sú i naďalej pripravení poskytnúť pomoc bezpečnostným zložkám pri pátraní po nezvestných osobách v súlade s platnou legislatívou.



Autor: por. Mgr. Petra Hadvábová , Foto: rmo - Dátum: 05.08.2015
Čítanosť: 5192
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share