Preskocit navigáciu

Pokračuje príprava a výcvik 21. MNTF


Pokračuje príprava a výcvik 21. MNTF
Príprava a výcvik jednotiek 21. mnohonárodného účelového zoskupenia (21.MNTF) naďalej pokračuje. Jednotky pod vedením podplukovníka Funtaľa sa naďalej pripravujú na splnenie rozhodujúcich úloh, ktoré ich čakajú už na budúci týždeň počas plnenia úloh operácie „SLOVAK SHIELD 2015“. Dnešný výcvik bol zameraný na rektifikáciu a nastrelenie lafetovaných zbraní a zbraňových systémov.
Príslušníci tankovej roty 21. zmiešaného mechanizovaného práporu Trebišov (21.zmpr) na pechotnej strelnici Centra výcviku Lešť dňa 18. septembra 2015 vykonali prípravu zbraňového systému tanku T-72 pod velením kapitána Horvátha.
Svoje strelecké „umenie“ si zdokonaľovali aj ostreľovači. Som presvedčený, že tento výcvik pozitívne ovplyvní kvalitu ich získaných zručností a schopností“, povedal veliaci poddôstojník 21.zmpr Trebišov, podľa ktorého sú ostreľovači pripravení na veľmi dobrej úrovni, o čom svedčia aj výsledky ich streľby.
Dnešný deň bol venovaný aj príprave zbraní a techniky, na ktorú boli montované prístroje taktického simulátora MILES 2000. Najmä vďaka streleckým a zásahovým simulátorom, ktoré sú umiestnené na telách vojakov i na vojenskej technike dokážu navodiť reálny obraz bojiska.

Pokračuje príprava a výcvik 21. MNTF  Pokračuje príprava a výcvik 21. MNTF  Pokračuje príprava a výcvik 21. MNTF  Pokračuje príprava a výcvik 21. MNTF  Pokračuje príprava a výcvik 21. MNTF  Pokračuje príprava a výcvik 21. MNTF  Pokračuje príprava a výcvik 21. MNTF  Pokračuje príprava a výcvik 21. MNTF  Pokračuje príprava a výcvik 21. MNTF  Pokračuje príprava a výcvik 21. MNTF  Pokračuje príprava a výcvik 21. MNTF  Pokračuje príprava a výcvik 21. MNTF  Pokračuje príprava a výcvik 21. MNTF  Pokračuje príprava a výcvik 21. MNTF  Pokračuje príprava a výcvik 21. MNTF  Pokračuje príprava a výcvik 21. MNTF  Pokračuje príprava a výcvik 21. MNTF  Pokračuje príprava a výcvik 21. MNTF  Pokračuje príprava a výcvik 21. MNTF  Pokračuje príprava a výcvik 21. MNTF  Pokračuje príprava a výcvik 21. MNTF  Pokračuje príprava a výcvik 21. MNTF

Autor: MEDIA GP , Foto: autor - Dátum: 18.09.2015
Čítanosť: 3479
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share