Preskocit navigáciu

23.výročie vzniku Slovenskej republiky


23.výročie vzniku Slovenskej republiky

       

        Štátnou hymnou a prečítaním Rozkazu prezidenta Slovenskej republiky si príslušníci veliteľstva 2. mechanizovanej brigády pripomenuli dvadsiate tretie výročie vzniku Slovenskej republiky. Po prečítaní rozkazu náčelníka Generálneho štábu OS SR o udelení vojenských medailí boli následne predstavení noví príslušníci štábu veliteľstva 2.mb.
        Týmto slávnostným zhromaždením profesionálny vojaci a zamestnanci veliteľstva 2.mb zároveň vstúpili do nového výcvikového roku. Zástupca veliteľa 2.mb plukovník Ján Parimucha predstavil priority veliteľa 2. mechanizovanej brigády a plnenie hlavných úloh vo výcvikovom roku 2016. Vyjadril presvedčenie, že dôležitosť a náročnosť úloh, ktoré sú pred 2. mechanizovanú brigádu postavené, hovoria o uznaní a kredite 2. mechanizovanej brigády.


        „Čaká nás veľmi náročný rok, ktorý verím, že spoločným úsilím zvládneme. Želám Vám v mene veliteľa 2. mechanizovanej brigády aj v mene svojom všetko najlepšie, veľa šťastia, zdravia, osobných a pracovných úspechov vo výcvikovom roku 2016,“ dodal na záver plukovník Parimucha.


23.výročie vzniku Slovenskej republiky23.výročie vzniku Slovenskej republiky23.výročie vzniku Slovenskej republiky

Autor: rtm. Jaroslav SPIŠIAK , Foto: autor - Dátum: 04.01.2016
Čítanosť: 3704
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share