Preskocit navigáciu




VYHLADÁVANIE

Kalendár udalostí

Predchádzajúci mesiac Nasledujúci mesiac
Marec 2024
Po Ut St Št Pi So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Vyhlásenie o prístupnosti

Deň s vojakmi v Kamenici nad Cirochou


Deň s vojakmi v Kamenici nad Cirochou

17. júna to v Kamenici nad Cirochou skutočne žilo. Obec Kamenica nad Cirochou v spolupráci s 22. mechanizovaným práporom a miestnou základnou školou pripravili pre školopovinnú mládež podujatie „Deň s vojakmi“.

Keďže podujatie zorganizovalo vedenie obce aj v spolupráci s kamenickým aeroklubom, konalo sa na letisku, ktorého rozsiahla plocha umožnila vytvoriť priestor pre realizáciu akcie veľkých rozmerov a tým ukotviť v spomienkach detí jeden z nezabudnuteľných zážitkov. Zúčastnených bolo približne 1000 detí z okolitých obcí. Pre deti boli pripravené rôzne atrakcie: niekoľko druhov kolotočov, skákací hrad, adrenalínový jumping. Okrem našich statických a dynamických ukážok v podobe boja z blízka a potláčania davu, mali malí návštevníci možnosť si prezrieť aj techniku Dobrovoľného hasičského zboru z Kamenice nad Cirochou z a Hasičskej záchrannej brigády, ktorí okrem iného prekvapili detí vytvorením veľkého množstva peny. Príslušníci Policajného zboru SR taktiež predstavili svoju techniku, no najviac zaujali ukážkou pri chytaní unikajúceho páchateľa s pomocou štvornohého pomocníka. Najviac sklamaní boli mladí modelári, ktorí kvôli silnému vetru nemohli predviesť svoje modely.

Pocit hladu a smädu nik nemal, pretože pre všetkých bolo k dispozícii občerstvenie. Deti, ktoré mali chuť súťažiť, boli odmenené zmrzlinou, cukrovou vatou ako aj darčekmi od vedenia obce Kamenica nad Cirochou.


Deň s vojakmi v Kamenici nad CirochouDeň s vojakmi v Kamenici nad CirochouDeň s vojakmi v Kamenici nad CirochouDeň s vojakmi v Kamenici nad CirochouDeň s vojakmi v Kamenici nad CirochouDeň s vojakmi v Kamenici nad CirochouDeň s vojakmi v Kamenici nad CirochouDeň s vojakmi v Kamenici nad CirochouDeň s vojakmi v Kamenici nad CirochouDeň s vojakmi v Kamenici nad CirochouDeň s vojakmi v Kamenici nad CirochouDeň s vojakmi v Kamenici nad CirochouDeň s vojakmi v Kamenici nad CirochouDeň s vojakmi v Kamenici nad CirochouDeň s vojakmi v Kamenici nad CirochouDeň s vojakmi v Kamenici nad CirochouDeň s vojakmi v Kamenici nad CirochouDeň s vojakmi v Kamenici nad CirochouDeň s vojakmi v Kamenici nad CirochouDeň s vojakmi v Kamenici nad CirochouDeň s vojakmi v Kamenici nad CirochouDeň s vojakmi v Kamenici nad CirochouDeň s vojakmi v Kamenici nad CirochouDeň s vojakmi v Kamenici nad CirochouDeň s vojakmi v Kamenici nad CirochouDeň s vojakmi v Kamenici nad CirochouDeň s vojakmi v Kamenici nad Cirochou

Autor: por. Michaela BUGYIOVÁ , Foto: por. Michaela BUGYIOVÁ - Dátum: 17.06.2016
Čítanosť: 4427
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share