Preskocit navigáciu

Rozlúčka s odchádzajúcim veliteľom oddielu.


Rozlúčka s odchádzajúcim veliteľom oddielu.
Dňa 29. júna 2016  sa uskutočnil slávnostný nástup Samohybného delostreleckého oddielu v Michalovciach pri príležitosti odovzdania a prevzatia funkcie veliteľa shdo. Počas ceremoniálu velenie oddielu symbolicky odovzdal odchádzajúci veliteľ podplukovník Pavol Barančík  zástupcovi veliteľa delostreleckého oddielu majorovi Stanislavovi Šragovi. 
Na slávnostnom ceremoniáli sa, okrem zástupcu veliteľa 2. mechanizovanej brigády plukovníka Jána Parimuchu, zúčastnil aj primátor mesta Michalovce Viliam  Zahorčák, prednostka okresného úradu Jana Cibereová, ďalej riaditeľ okresného riaditeľstva HaZZ plukovník Martin Tejgi a zástupca riaditeľa okresného riaditeľstva PZ podplukovník Martin Slaninka.
Vo svojom príhovore odchádzajúci veliteľ poďakoval príslušníkom oddielu za spoluprácu a podporu  pri plnení zverených úloh a nastupujúcemu veliteľovi zaželal veľa dobrých rozhodnutí.
Zástupca veliteľa 2. mechanizovanej brigády poďakoval podplukovníkovi Barančíkovi  za vykonanú prácu, ocenil dlhoročnú predchádzajúcu spoluprácu  a vyzdvihol jeho odborné delostrelecké kvality. Na záver zaželal odchádzajúcemu veliteľovi, ako aj zástupcovi veliteľa veľa úspechov.

Rozlúčka s odchádzajúcim veliteľom oddielu.Rozlúčka s odchádzajúcim veliteľom oddielu.Rozlúčka s odchádzajúcim veliteľom oddielu.Rozlúčka s odchádzajúcim veliteľom oddielu.Rozlúčka s odchádzajúcim veliteľom oddielu.Rozlúčka s odchádzajúcim veliteľom oddielu.Rozlúčka s odchádzajúcim veliteľom oddielu.Rozlúčka s odchádzajúcim veliteľom oddielu.Rozlúčka s odchádzajúcim veliteľom oddielu.Rozlúčka s odchádzajúcim veliteľom oddielu.Rozlúčka s odchádzajúcim veliteľom oddielu.Rozlúčka s odchádzajúcim veliteľom oddielu.Rozlúčka s odchádzajúcim veliteľom oddielu.Rozlúčka s odchádzajúcim veliteľom oddielu.Rozlúčka s odchádzajúcim veliteľom oddielu.Rozlúčka s odchádzajúcim veliteľom oddielu.Rozlúčka s odchádzajúcim veliteľom oddielu.

Autor: čat. Ing. Marián Marcin , Foto: rtn. Marcel Harman - Dátum: 29.06.2016
Čítanosť: 4139
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share