Preskocit navigáciu






VYHLADÁVANIE

Kalendár udalostí

Predchádzajúci mesiac Nasledujúci mesiac
Marec 2024
Po Ut St Št Pi So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Vyhlásenie o prístupnosti

Majstrovstvá OSSR v crossfite


Majstrovstvá OSSR v crossfite

Dňa 26.augusta sa v priestoroch kasární brigádneho generála Jána Nálepku, aj s prispením Vojenskej podpornej nadácie, konali Majstrovstvá OS SR v crossfite. Súťaže, pod záštitou veliteľa 21.zmiešaného mechanizovaného práporu Trebišov, sa zúčastnilo 18 mužov a 4 ženy zo siedmych útvarov Ozbrojených síl Slovenskej republiky. Každý súťažiaci musel v čo najlepšom čase absolvovať okruh, kde boli pripravené rôzne cviky ako napríklad mŕtvy ťah, prevracanie pneumatiky, výrazy činkou, „angličáky“, výskoky na debnu, vojenská prekážková dráha a nakoniec aj beh. Na správnosť cvikov dohliadal ako rozhodca rotný Viktor Krutka.

Okruh bol vskutku náročný, čo po skončení priznal aj jeho zostavovateľ poručík Roman Markovič. Aj napriek tejto náročnosti okruh absolvovali všetci súťažiaci. S nástrahami okruhu si najlepšie poradil medzi mužmi slobodník Vlastimil Dobranský z práporu ISTAR. Medzi ženami sa víťazkou stala vojačka 2.st. Michaela Kinlovičová z práporu CSS Prešov. V štafete si najlepšie počínalo družstvo v zložení slobodník Vlastimil Dobranský, slobodník Tomáš Buchlák z práporu ISTAR a nadporučík Peter Poljakovič z dopravného krídla Kuchyňa.

Prví traja súťažiaci v kategórii muži a ženy a prvé družstvo v kategórii štafeta si z Trebišova odnášali pamätné plakety a diplomy, ktoré navrhol čatár Jozef Kováč a vecné dary, ktoré boli zakúpené vďaka  Vojenskej podpornej nadácii.

 Celkové výsledky:

Muži:

1. miesto - slobodník Vlastimil Dobranský prápor ISTAR

2. miesto - rotmajster Matúš Jonov z Vojenskej polície Trenčín

3. miesto - slobodník Tomáš Buchlák prápor ISTAR

 

Ženy:              

1. miesto - vojačka 2.st. Michaela Kinlovičová prápor CSS

2. miesto - vojačka 2.st. Lenka Magdová prápor CSS

3. miesto - poručíčka Štefánia Dobozová 21.zmpr

 

Štafeta            

1. miesto - slobodník Vlastimil Dobranský, slobodník Tomáš Buchlák z práporu ISTAR, nadporučík Peter Poljakovič z dopravného krídla Kuchyňa


Majstrovstvá OSSR v crossfiteMajstrovstvá OSSR v crossfiteMajstrovstvá OSSR v crossfiteMajstrovstvá OSSR v crossfiteMajstrovstvá OSSR v crossfiteMajstrovstvá OSSR v crossfiteMajstrovstvá OSSR v crossfiteMajstrovstvá OSSR v crossfiteMajstrovstvá OSSR v crossfiteMajstrovstvá OSSR v crossfiteMajstrovstvá OSSR v crossfiteMajstrovstvá OSSR v crossfiteMajstrovstvá OSSR v crossfiteMajstrovstvá OSSR v crossfiteMajstrovstvá OSSR v crossfiteMajstrovstvá OSSR v crossfiteMajstrovstvá OSSR v crossfiteMajstrovstvá OSSR v crossfiteMajstrovstvá OSSR v crossfiteMajstrovstvá OSSR v crossfite

Autor: npor. JUDr. Erik Vozár , Foto: des. Ľuboš Gergely - Dátum: 31.08.2016
Čítanosť: 4303
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share