Preskocit navigáciu

Návšteva príslušníkov Srbskej armády v Michalovciach


Návšteva príslušníkov Srbskej armády v Michalovciach

         Dňa 10. novembra navštívili príslušníci Srbskej armády, Dejan Markovič a Saša Mandrovič Samohybný delostrelecký oddiel v Michalovciach. Návštevu na pôde michalovského oddielu privítal zástupca veliteľa major Stanislav Šraga, náčelník štábu major Roman Bobaľ a veliaci poddôstojník oddielu nadrotmajster Radúz Baláž.  

        Návšteva príslušníkov srbskej armády sa konala v rámci odbornej stáže a pracovného rokovania k výcvikovým aktivitám. Členovia delegácie sa so záujmom oboznámili s priestormi oddielu a v závere návštevy sa v priestoroch Sieni cti a slávy podpísali do jej kroniky. Obe strany obohatené o nové podnety a informácie pozitívne konštatovali prínos návštevy.


Návšteva príslušníkov Srbskej armády v MichalovciachNávšteva príslušníkov Srbskej armády v MichalovciachNávšteva príslušníkov Srbskej armády v MichalovciachNávšteva príslušníkov Srbskej armády v MichalovciachNávšteva príslušníkov Srbskej armády v MichalovciachNávšteva príslušníkov Srbskej armády v MichalovciachNávšteva príslušníkov Srbskej armády v Michalovciach

Autor: rtn. Marián Marcin , Foto: rtn. Ing. marián Marcin - Dátum: 10.11.2016
Čítanosť: 3679
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share