Preskocit navigáciu

Majstrovstvá 2.mechanizovanej brigády v stolnom tenise


Majstrovstvá 2.mechanizovanej brigády v stolnom tenise

     V priestoroch telovýchovného zariadenia Samohybného delostreleckého oddielu v Michalovciach sa dňa 15. februára 2017 už tradične uskutočnili majstrovstvá 2. mechanizovanej brigády v stolnom tenise. Medzi sebou súťažilo 16 jednotlivcov  z  2. mechanizovanej brigády Prešov, samohybného delostreleckého oddielu Michalovce, 22. mechanizovaného práporu Michalovce a 23. motorizovaného  práporu Trebišov.

         Turnaj otvoril a účastníkov majstrovstiev na pôde shdo privítal náčelník štábu shdo, major Roman Bobaľ, ktorý bol zároveň aj riaditeľom majstrovstiev. Všetkým prítomným súťažiacim zaželal veľa športového šťastia a zápalu do súťaženia. Hlavným rozhodcom bol poručík Radoslav Regenda a sekretárom majstrovstiev nadrotmajster Radúz Baláž.

           V kategórii jednotlivcov sa na prvom mieste umiestnil  vojak Lukáš Torba z 22. mechanizovaného práporu Michalovce, druhé miesto patrí desiatnikovi Marekovi Leškovi a tretie miesto obsadil čatár Viliam Červenák - obaja príslušníci Samohybného delostreleckého oddielu Michalovce.

           Na záver odovzdal diplomy víťazom riaditeľ majstrovstiev major Bobaľ, ktorý ocenil to, že jednotlivé súboje sa niesli v duchu „fairplay“. Všetkým účastníkom poďakoval za ich bojovnosť, oceneným srdečne zablahoželal k úspechu a poprial veľa športového šťastia pri reprezentácií 2. mechanizovanej brigády na majstrovstvách SR, ktoré sa uskutočnia 30. a 31. marca 2017 v Ružomberku.


Majstrovstvá 2.mechanizovanej brigády v stolnom tenise Majstrovstvá 2.mechanizovanej brigády v stolnom tenise Majstrovstvá 2.mechanizovanej brigády v stolnom tenise Majstrovstvá 2.mechanizovanej brigády v stolnom tenise Majstrovstvá 2.mechanizovanej brigády v stolnom tenise Majstrovstvá 2.mechanizovanej brigády v stolnom tenise Majstrovstvá 2.mechanizovanej brigády v stolnom tenise Majstrovstvá 2.mechanizovanej brigády v stolnom tenise Majstrovstvá 2.mechanizovanej brigády v stolnom tenise

Autor: rtn. Marián Marcin , Foto: rtn. Marián Marcin - Dátum: 15.02.2017
Čítanosť: 3484
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share