Preskocit navigáciu

Samohybný delostrelecký oddiel a Vojenská podporná nadácia spoločne pomohli


Samohybný delostrelecký oddiel a Vojenská podporná nadácia spoločne pomohli

         Na návštevu rodiny Kopilovej z Humenného dňa 18. mája 2017 sa vybrali zástupca veliteľa oddielu major Stanislav Šraga, náčelník logistiky kapitán Erik Šalata a veliaci poddôstojník oddielu nadrotmajster Radúz Baláž. Dôvodom návštevy bolo odovzdanie finančnej a potravinovej zbierky v mene príslušníkov Samohybného delostreleckého oddielu v Michalovciach. Zbierka sa vykonala z iniciatívy kapitána Erika Šalatu a samotnú organizáciu tejto aktivity zastrešovala pani Jana Dedinová. Do zbierky sa zapojili príslušníci oddielu nielen finančne ale aj materiálne.

         Pani Ivete, ktorá trpí náhlym syndrómom smrti, problémy so srdcom zdedili aj chlapci, navyše Dominik sa narodil aj s detskou mozgovou obrnou - major Stanislav Šraga odovzdal šek v hodnote 600 eur a trvanlivé potraviny v hodnote cca 150 eur, ktoré vyzbierali príslušníci oddielu a tiež do tejto zbierky prispela aj Vojenská podporná nadácia, ktorej sa aj touto cestou chceme poďakovať za jej ochotu pomôcť práve tým, ktorí to najviac potrebujú.


Samohybný delostrelecký oddiel a Vojenská podporná nadácia spoločne pomohliSamohybný delostrelecký oddiel a Vojenská podporná nadácia spoločne pomohliSamohybný delostrelecký oddiel a Vojenská podporná nadácia spoločne pomohliSamohybný delostrelecký oddiel a Vojenská podporná nadácia spoločne pomohliSamohybný delostrelecký oddiel a Vojenská podporná nadácia spoločne pomohliSamohybný delostrelecký oddiel a Vojenská podporná nadácia spoločne pomohliSamohybný delostrelecký oddiel a Vojenská podporná nadácia spoločne pomohliSamohybný delostrelecký oddiel a Vojenská podporná nadácia spoločne pomohli

Autor: npor. Mgr. Simon CZAP , Foto: rtn. Ing. Marián MARCIN - Dátum: 18.05.2017
Čítanosť: 3597
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share