Preskocit navigáciu

Príslušníci 2. mechanizovanej brigády opäť pomáhali vo Svidníku a na Dukle


Príslušníci 2. mechanizovanej brigády opäť pomáhali vo Svidníku a na Dukle

V dňoch 21. - 25. augusta 2017 sa v priestoroch v správe Vojenského historického ústavu (ďalej len "VHÚ") vo Svidníku a na Dukle uskutočnila už piata spoločná pracovná brigáda zamestnancov VHÚ - Múzejného oddelenia Svidník a profesionálnych vojakov Ozbrojených síl SR.

Príslušníci michalovského Samohybného delostreleckého oddielu pod odborným dohľadom a v spolupráci so zamestnancami VHÚ realizovali rôzne práce v areáloch národných kultúrnych pamiatok v správe VHÚ, ako aj v objektoch VHÚ vo Svidníku a na Dukle. S profesionálnym majstrovstvom a veľkým pracovným zanietením odviedli množstvo práce, ktoré v ďalšom období ocenia návštevníci pamätných miest Podduklianskeho regiónu.

Všetkým zainteresovaným príslušníkom Ozbrojených síl SR, ktorí sa podieľali na údržbe a revitalizácii našich areálov a objektov, patrí úprimná vďaka.


Príslušníci 2. mechanizovanej brigády opäť pomáhali vo Svidníku a na DuklePríslušníci 2. mechanizovanej brigády opäť pomáhali vo Svidníku a na DuklePríslušníci 2. mechanizovanej brigády opäť pomáhali vo Svidníku a na DuklePríslušníci 2. mechanizovanej brigády opäť pomáhali vo Svidníku a na DuklePríslušníci 2. mechanizovanej brigády opäť pomáhali vo Svidníku a na DuklePríslušníci 2. mechanizovanej brigády opäť pomáhali vo Svidníku a na DuklePríslušníci 2. mechanizovanej brigády opäť pomáhali vo Svidníku a na DuklePríslušníci 2. mechanizovanej brigády opäť pomáhali vo Svidníku a na DuklePríslušníci 2. mechanizovanej brigády opäť pomáhali vo Svidníku a na DuklePríslušníci 2. mechanizovanej brigády opäť pomáhali vo Svidníku a na DuklePríslušníci 2. mechanizovanej brigády opäť pomáhali vo Svidníku a na DuklePríslušníci 2. mechanizovanej brigády opäť pomáhali vo Svidníku a na Dukle

Autor: VHÚ , Foto: VHÚ - Dátum: 07.09.2017
Čítanosť: 3552
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share