Preskocit navigáciu

Majstrovstvá OS SR v cross-fite


Majstrovstvá OS SR v cross-fite

Dňa 27.októbra sa v priestoroch športovej haly Akadémie ozbrojených síl v Liptovskom Mikuláši, konali Majstrovstvá OS SR v cross-fite. Súťaže, pod záštitou kolektívu Katedry telesnej výchovy a športu Akadémie ozbrojených síl, sa zúčastnilo 31 mužov a 5 žien z trinástich útvarov Ozbrojených síl Slovenskej republiky. Každý súťažiaci musel v čo najlepšom čase absolvovať okruh, kde boli pripravené rôzne cviky ako napríklad mŕtvy ťah, výrazy činkou, „angličáky“, výskoky na debnu, prenášanie bremena a nakoniec aj beh. Na správnosť cvikov dohliadali rozhodcovia z Katedry telesnej výchovy a športu AOS.
Okruh bol veľmi náročný a aj napriek tejto náročnosti ho absolvovali všetci súťažiaci. S nástrahami súťaže si najlepšie poradil medzi mužmi vojak 2.st Jakub Barna z 21. zmiešaného mechanizovaného práporu Trebišov. Medzi ženami sa víťazkou stala vojačka 2.st. Veronika Plátková z 11. mechanizovaného práporu Martin. V štafete si najlepšie počínalo družstvo v zložení slob. Vlastimil Dobranský, slob. Tomáš Dzurilla a slob. Martin Handzuš z práporu ISTAR Prešov.
Prví traja súťažiaci v kategórii muži a ženy a družstva v kategórii štafeta si z Liptovského Mikuláša odniesli trofeje, medaily a diplomy.
Celkové výsledky:
Muži:
1. miesto – vojak 2.st. Jakub Barna, 21.zmpr Trebišov
2. miesto – slobodník Vlastimil Dobranský, prápor ISTAR Prešov
3. miesto – vojak 1.st. Miroslav Haško, AOS Liptovský Mikuláš
Ženy:
1. miesto – vojačka 2.st. Veronika Plátková, 11.mpr Martin
2. miesto – z. Lenka Rimóciová, VÚ 5728 Martin
3. miesto – vojačka 2.st. Martina Farajová, 11.mpr Martin
Štafeta:
1. miesto – slob. Vlastimil Dobranský, slob. Tomáš Dzurilla a slob. Martin Handzuš z práporu ISTAR Prešov,
2. miesto – voj. 1.st. Miroslav Haško, voj. 1.st. Matúš Bartalský, voj. 1.st. Dávid Pálka z AOS Liptovský Mikuláš,
3. miesto – voj. 2.st. Alexander Blažo, voj. 2.st. Marek Korfanta, slob. Peter Molitoris z 22.mpr Michalovce.


Majstrovstvá OS SR v cross-fiteMajstrovstvá OS SR v cross-fiteMajstrovstvá OS SR v cross-fiteMajstrovstvá OS SR v cross-fiteMajstrovstvá OS SR v cross-fiteMajstrovstvá OS SR v cross-fiteMajstrovstvá OS SR v cross-fiteMajstrovstvá OS SR v cross-fiteMajstrovstvá OS SR v cross-fiteMajstrovstvá OS SR v cross-fiteMajstrovstvá OS SR v cross-fite

Autor: npor. Mgr. Roman Markovič, ktTVaŠ AOS , Foto: autor - Dátum: 06.11.2017
Čítanosť: 3098
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share