Preskocit navigáciu

V Posádkovom klube Prešov uviedli Prešovskí heligonkári do života svoje nové CD


V Posádkovom klube Prešov uviedli Prešovskí heligonkári do života svoje nové CD

V piatok trinásteho apríla 2018 uviedla folklórna skupina Prešovskí heligonkári do života svoje v poradí druhé cédečko. Uvedenie CD „Moja stará mamka, tak mi povedala“, ktoré obsahuje 19 skladieb, sa konalo v priestoroch Posádkového klubu Prešov, pri ktorom sa Prešovskí heligonkári stretávajú už od roku 2015. Nové CD do sveta vyprevadili speváčka Monika Soroková Krcheňová z Bardejova, František Lizák zo Stropkova a Jožko Vyhonský zo Šarišských Lužianok.

Neformálny večer sa niesol v skvelej priateľskej atmosfére a zábavy. Tento výnimočný moment bol podtrhnutý okrem iného aj skvele pripravenou vizážou priestorov prešovského klubu jeho zamestnancami a to v znamení folklórnej tematiky nevynímajúc prierez fotografií prešovskej folklórnej skupiny zobrazujúce ich kariéru doposiaľ.

Folklórna skupina Prešovskí heligonkári vydala svoje prvé CD „Od Prešova draška...“ v októbri 2016.


V Posádkovom klube Prešov uviedli Prešovskí heligonkári do života svoje nové CD V Posádkovom klube Prešov uviedli Prešovskí heligonkári do života svoje nové CD V Posádkovom klube Prešov uviedli Prešovskí heligonkári do života svoje nové CD V Posádkovom klube Prešov uviedli Prešovskí heligonkári do života svoje nové CD V Posádkovom klube Prešov uviedli Prešovskí heligonkári do života svoje nové CD V Posádkovom klube Prešov uviedli Prešovskí heligonkári do života svoje nové CD V Posádkovom klube Prešov uviedli Prešovskí heligonkári do života svoje nové CD V Posádkovom klube Prešov uviedli Prešovskí heligonkári do života svoje nové CD V Posádkovom klube Prešov uviedli Prešovskí heligonkári do života svoje nové CD V Posádkovom klube Prešov uviedli Prešovskí heligonkári do života svoje nové CD V Posádkovom klube Prešov uviedli Prešovskí heligonkári do života svoje nové CD V Posádkovom klube Prešov uviedli Prešovskí heligonkári do života svoje nové CD V Posádkovom klube Prešov uviedli Prešovskí heligonkári do života svoje nové CD

Autor: npor. Mgr. Ing. Dominika VOJTAŠKOVÁ , Foto: autor - Dátum: 25.04.2018
Čítanosť: 3096
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share